Så fungerar det

Ange din e-mailadress
En engångskod skickas till din e-mail
Ange engångskoden i popup-fönstret
Läs informationen och filtrera fram det du är intresserad av
Välj lämplig grupp och "Anmäl"
Genomför betalning. Allt klart!

Bokningsinformation

Välkommen till Upplands Väsby Gymnastik Klubb.

- Bokningen för höstterminen 2022 öppnar:

För nuvarande medlemmar:
- Fredagen 1 juli kl. 09.00
För nya medlemmar:
- Fredagen 15 juli kl. 09.00

Läger:
Sommarläger i trampolin:
För nuvarande medlemmar:
- Måndag 28 mars kl. 10.00
För nya medlemmar:
- Måndag 11 april kl. 10.00

Finns det ledig plats i någon av våra grupper/aktiviteter kan du se det här nedan. Ni kan filtrera på ålder och på plats.

Hur man bokar:

Ny medlem

Klicka på den blåa knappen "Logga in för att boka". Fyll i din e-post i första steget och därefter ditt barns personnummer samt övriga kontaktuppgifter. Du har nu skapat ett konto. Det mailas nu en engångskod till din e-postadress, skriv in engångskoden. Därefter får du välja vilken medlem som du vill boka.

Befintlig medlem

Har du redan ett konto klicka på den blåa knappen "Logga in för att boka". Fyll i din e-post i första steget, det mailas nu en engångskod till din e-postadress, skriv in engångskoden. Därefter får du välja vilken medlem som du vill boka. Vill du lägga till fler personer i familjen klickar du på "Ny deltagare". Klicka sedan på den grupp/aktivitet som du vill boka. Klicka på "Boka" längst ner. Du kommer att få ett mail som bekräftelse på din bokning.

OBS! Du blir inte automatiskt bokad i en grupp/aktivitet bara genom att skapa ett konto.

Visa mer