Så fungerar det

Ange din e-mailadress
En engångskod skickas till din e-mail
Ange engångskoden i popup-fönstret
Läs informationen och filtrera fram det du är intresserad av
Välj lämplig grupp och "Anmäl"
Genomför betalning. Allt klart!

Bokningsinformation

Välkommen till Upplands Väsby Gymnastik Klubb.

- Bokningen för vårterminen 2022 öppnar:

För nuvarande medlemmar:
- Torsdagen 9 dec 2021
För nya medlemmar:
- Måndagen 20 dec kl. 09.00

Finns det ledig plats i någon av våra grupper/aktiviteter kan du se det här nedan. Ni kan filtrera på ålder och på plats.

OBS! Vi räknar med att det inte är några restriktioner i höst. Men skulle läget förändras kommer vi behöva ta bort barn ur gruppen/aktiviteten: sist in först ut principen.

Hur man bokar:

Ny medlem

Klicka på den blåa knappen "Logga in för att boka". Fyll i din e-post i första steget och därefter ditt barns personnummer samt övriga kontaktuppgifter. Du har nu skapat ett konto. Det mailas nu en engångskod till din e-postadress, skriv in engångskoden. Därefter får du välja vilken medlem som du vill boka.

Befintlig medlem

Har du redan ett konto klicka på den blåa knappen "Logga in för att boka". Fyll i din e-post i första steget, det mailas nu en engångskod till din e-postadress, skriv in engångskoden. Därefter får du välja vilken medlem som du vill boka. Vill du lägga till fler personer i familjen klickar du på "Ny deltagare". Klicka sedan på den grupp/aktivitet som du vill boka. Klicka på "Boka" längst ner. Du kommer att få ett mail som bekräftelse på din bokning.

OBS! Du blir inte automatiskt bokad i en grupp/aktivitet bara genom att skapa ett konto.

Visa mer