Så fungerar det

Ange din e-mailadress
En engångskod skickas till din e-mail
Ange engångskoden i popup-fönstret
Läs informationen och filtrera fram det du är intresserad av
Välj lämplig grupp och "Anmäl"
Genomför betalning. Allt klart!

Bokningsinformation

Välkommen till vårt bokningssystem!

Redskapsgymnastik & Truppgymnastik

Redskapsgymnastiken och truppgymnastiken har nu möjlighet att ta emot extra anmälningar till vårterminen.
Alla våra grupper lämpar sig för nybörjare även om gruppen har tränat några terminer.

Boka plats

Finns det ledig plats i någon av våra grupper kan du se detta på denna sidan. Ni kan filtrera på ålder och på plats. Klicka på gruppen för att få upp mer information om den samt vilka förkunskaper som behövs. Är ni osäkra på vilken grupp som passar ert barn bäst så ta en titt på vår hemsida för mer info.

Vämligen respektera åldersindelningen och boka endast plats i grupper för ert barns ålder.

Du bekräftar din plats genom direktbetalning. Vill du hellre delbetala eller få en faktura på 14 dagar finns det som ett val. Det tillkommer en avgift på direktbetalning.

Vår medlemsavgift är 100kr/år och gäller från aug-aug. Det innebär att du som blir medlem på våren betalar medlemsavgift både vår och höst första året. Faktura för medlemsavgift tillkommer om den inte ingår i betalningen i nästa steg.

OBS! Du blir inte automatiskt bokad i en grupp bara genom att skapa ett konto.

Visa mer