Så fungerar det

Ange din e-mailadress
En engångskod skickas till din e-mail
Ange engångskoden i popup-fönstret
Läs informationen och filtrera fram det du är intresserad av
Välj lämplig grupp och "Anmäl"
Genomför betalning. Allt klart!

Bokningsinformation

Välkomna till UIF Friidrotts bokningssystem!

Här kan du:

- Bli medlem

- Boka in dig i en träningsgrupp (terminsbokning)

BLI MEDLEM:

Boka in dig i gruppen "Medlem" för att bli medlem, finns längst ner på sidan.

TERMINSBOKNING:

Anmälan till träningsgrupp under höstterminen 2021.

Befintliga medlemmar (varit medlem under VT21) - från den 9 augusti kl 08.00 går det bra att boka in sig om man har varit med i en grupp under VT2021. Då kan man boka in sig i den grupp man tränat i under föregående termin. Gruppbyten kan göras då bokningen öppnas upp för alla nya medlemmar.

OBSERVERA ATT NI BEHÖVER LOGGA IN FÖR ATT FÅ TILLGÅNG TILL ER PLATS UNDER DENNA FÖRTURSPERIOD.

Nya medlemmar - anmälan öppnar den 16 augusti kl 08.00, först till kvarn gäller!

Höstterminen 2021 startar vecka 36 (6/9-12/9).

Barngrupper - födda 2011-2016

Ungdomsgrupper - födda 2010-2008

Seniorgrupper - födda 2007 och tidigare

Är du äldre? Fyll i vårt intresseformulär så kontaktar vi dig!

Ledare anmäler sig och sitt barn genom att maila till klara@uiffriidrott.se, ej via denna länk.

OBS! För att gruppen ska bli av så ska det vara minst 15 st deltagare och minst två föräldratränare, blir det färre barn och om vi inte får några föräldratränare så ställs gruppen in.

OBS!! Vi jobbar för fullt för att få fram ledare till några av våra barngrupper. Om du eller någon du känner är intresserad av att hjälpa oss bli tränare får ni gärna höra av er till klara@uiffriidrott.se

Ideellt engagemang inom UIF Friidrott

Upsala IF är en ideell förening. För att föreningen ska fungera på ett bra vis behöver vi alla hjälpas åt att utveckla den på ett bra sätt. I Upsala IF Friidrott har vi inga krav på arbete i kiosker/restauranger och medlemmarna bedriver heller ingen försäljningsaktivitet av lotter, tidningar, osv. Våra ideella insatser sker istället som funktionär vid föreningens arrangemang.

Som förälder till aktiva i UIF Friidrott förväntas man vara behjälplig som funktionär vid två tillfällen per år. Normalt innebär detta att man deltar som funktionär vid en av våra tävlingar inomhus eller utomhus. Vissa år arrangerar föreningen stora nationella eller internationella tävlingar och det kan då bli aktuellt med ytterligare en insats vid dessa tillfällen. Detta ideella engagemang är en förutsättning för att föreningen ska kunna bedriva sin verksamhet och fortsätta utvecklas vidare under kommande år.

Har ni frågor kontakta oss gärna på kansli@uiffriidrott.se

Visa mer