Så fungerar det

Ange din e-mailadress
En engångskod skickas till din e-mail
Ange engångskoden i popup-fönstret
Läs informationen och filtrera fram det du är intresserad av
Välj lämplig grupp och "Anmäl"
Genomför betalning. Allt klart!

Bokningsinformation

Välkomna till UIF Friidrotts bokningssystem!

Här kan du:

- Bli medlem

- Boka in dig i en träningsgrupp (terminsbokning)

BLI MEDLEM:

Boka in dig i gruppen "Medlem enskild" eller "Stödmedlem" för att bli medlem.

__________________________________________________

TERMINSBOKNING födda 2011-2017: Höstterminen 2022 startar vecka 35 (31/8-4/9).

Befintliga medlemmar (varit medlem VT22)

Den 15 augusti kl. 12:00 öppnar bokningen för de som varit med i en grupp VT 2022 och man bokar in sig i sin åldersgrupp. Gruppbyten är tillåtna, men vi försöker tillsammans hålla ihop grupperna från VT22.

Observera! Man behöver logga in för att få tillgång till sin plats under denna förtursperiod.

Ledare anmäler sig och sitt barn genom att maila kansli@uiffriidrott.se , anmäls ej via denna sida.

Nya medlemmar

Anmälan öppnar den 22 augusti kl. 12:00 och först till kvarn gäller! Det finns möjlighet att bevaka gruppen. Vill du prova på anmäler du dig och får träna som vanligt, vill du inte fortsätta måste du meddela detta när du varit med på två (2) träningstillfällen. (Då får du tillbaka avgiften, minus 250kr administationsavgift.)

OBS! För att gruppen ska bli av så ska det vara minst 15st deltagare och minst två föräldratränare, blir det färre barn och inte får in några föräldratränare, så ställs gruppen in.

OBS!! Vi jobbar för fullt för att få fram ledare till några av våra barngrupper. Om du eller någon du känner är intresserad av att hjälpa oss bli tränare får ni gärna höra av er till linus@uiffriidrott.se

__________________________________________________

TERMINSBOKNING födda 2007-2010: Höstterminen 2022 startar vecka 31 (1/8-7/8).

Befintliga medlemmar (varit medlem VT22)

Den 18 juli kl. 12:00 öppnar bokningen för de som varit med i en grupp VT 2022 och man bokar in sig i sin åldersgrupp. Gruppbyten är tillåtna, men vi försöker tillsammans hålla ihop grupperna från VT22.

Observera! Man behöver logga in för att få tillgång till sin plats under denna förtursperiod.

Nya medlemmar

Anmälan öppnar den 25 juli kl. 12:00 och först till kvarn gäller! Det finns möjlighet att bevaka gruppen. Vill du prova på anmäler du dig och får träna som vanligt, vill du inte fortsätta måste du meddela detta när du varit med på två (2) träningstillfällen. (Då får du tillbaka avgiften, minus 250kr administationsavgift.)

_________________________________________________

Född 2006 eller tidigare?

Är du äldre (+15 år) och vill börja med friidrott kontaktar ni oss på kansli@uiffriidrott.se där du förklarar vilken gren och träningsmängd du är intresserad av.

_______________________________________________

Ideellt engagemang inom UIF Friidrott

Upsala IF är en ideell förening. För att föreningen ska fungera på ett bra vis behöver vi alla hjälpas åt att utveckla den på ett bra sätt. I Upsala IF Friidrott har vi inga krav på arbete i kiosker/restauranger och medlemmarna bedriver heller ingen försäljningsaktivitet av lotter, tidningar, osv. Våra ideella insatser sker istället som funktionär vid föreningens arrangemang.

Som förälder till aktiva i UIF Friidrott förväntas man vara behjälplig som funktionär vid två tillfällen per termin. Normalt innebär detta att man deltar som funktionär vid en av våra tävlingar inomhus eller utomhus. Vissa år arrangerar föreningen stora nationella eller internationella tävlingar och det kan då bli aktuellt med ytterligare en insats vid dessa tillfällen. Detta ideella engagemang är en förutsättning för att föreningen ska kunna bedriva sin verksamhet och fortsätta utvecklas vidare under kommande år.

Har ni frågor kontakta oss gärna på kansli@uiffriidrott.se

Visa mer