Så fungerar det

Ange din e-mailadress
En engångskod skickas till din e-mail
Ange engångskoden i popup-fönstret
Läs informationen och filtrera fram det du är intresserad av
Välj lämplig grupp och "Anmäl"
Genomför betalning. Allt klart!

Bokningsinformation

Välkomna till UIF Friidrotts bokningssystem!

Här kan du:

- Anmäla dig till Sommarfriidrotssskolan 2022

- Bli medlem

- Boka in dig i en träningsgrupp (terminsbokning)

SOMMARFRIIDROTTSSKOLAN:

Välj fliken SOMMARFRIIDROTTSSKOLAN och boka sedan in dig på den vecka du vill delta.

Du som har fått information från Uppsalahem väljer att boka in dig på "Boende Uppsalahem".

Bokningen öppnar 13 april 08:00 och stänger söndagen 8 dagar innan lägerveckan kl 22:00.

BLI MEDLEM:

Boka in dig i gruppen "Medlem" eller "Stödmedlem" för att bli medlem.

TERMINSBOKNING:

Anmälan till träningsgrupp - hösterminen 2022.

Information kommer inom kort

Ideellt engagemang inom UIF Friidrott

Upsala IF är en ideell förening. För att föreningen ska fungera på ett bra vis behöver vi alla hjälpas åt att utveckla den på ett bra sätt. I Upsala IF Friidrott har vi inga krav på arbete i kiosker/restauranger och medlemmarna bedriver heller ingen försäljningsaktivitet av lotter, tidningar, osv. Våra ideella insatser sker istället som funktionär vid föreningens arrangemang.

Som förälder till aktiva i UIF Friidrott förväntas man vara behjälplig som funktionär vid två tillfällen per år. Normalt innebär detta att man deltar som funktionär vid en av våra tävlingar inomhus eller utomhus. Vissa år arrangerar föreningen stora nationella eller internationella tävlingar och det kan då bli aktuellt med ytterligare en insats vid dessa tillfällen. Detta ideella engagemang är en förutsättning för att föreningen ska kunna bedriva sin verksamhet och fortsätta utvecklas vidare under kommande år.

Har ni frågor kontakta oss gärna på kansli@uiffriidrott.se

Visa mer