Så fungerar det

Ange din e-mailadress
En engångskod skickas till din e-mail
Ange engångskoden i popup-fönstret
Läs informationen och filtrera fram det du är intresserad av
Välj lämplig grupp och "Anmäl"
Genomför betalning. Allt klart!

Bokningsinformation

Välkomna till UIF Friidrotts bokningssystem!

- Befintliga medlemmar (varit medlem under VT20) - från den 17 augusti fram till den 23 augusti går det bra att boka in sig om man har varit med i en grupp under VT2020. Anmälan öppnar kl 08.00 och man kan då boka in sig i den grupp man tränat i under föregående termin. Gruppbyten kan göras från den 24 augusti.

- Nya medlemmar - anmälan öppnar den 24/8 kl 08.00 till grupper som fortfarande har lediga platser kvar. Först till kvarn gäller.

HT2020 startar vecka 36 (31/8-6/9).

------------------------------------------------------------------

OBS Systemet stödjer inte webbläsaren Safari.

- Viktigt är att ni använder den mailen som vi har inlagt i Sportadmin, använder ni en annan mail än den ni angivit tidigare så fungerar inte koden.

- När ni loggat in och klickat på barnets namn så kommer namnet upp längre ner i blå ruta, då klickar ni på gruppen som barnet ska anmälas till!

- Det är inte någon skillnad på grupperna. Färgerna spelar ingen roll.

OBS! Du blir inte automatiskt bokad i en grupp bara genom att skapa ett konto.

Har ni frågor kontakta oss gärna på maila kansli@uiffriidrott.se eller mobil 070-513 50 58.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Terminsbokning HT2020:

Barngrupper - födda 2010-2015

Ungdomsgrupper - födda 2009-2007

Seniorgrupper - födda 2006 och tidigare

Är du äldre? Fyll i vårt intresseformulär så kontaktar vi dig!

Ledare anmäler sig och sitt barn till klara@uiffriidrott.se, ej via denna länk.

"Ej bokningsbar" betyder det att du inte har möjlighet att boka p.g.a. att du inte varit medlem under VT-20 eller att du inte har loggat in. Antal platser kvar i gruppen ser du när du har möjlighet att boka. Är gruppen fullbokad i ditt barns födelseår - fyll då i vårt formulär på vår hemsida som heter BÖRJA FRIIDROTTA, då ser vi att ni är intresserade av att börja friidrotta och vi kontaktar er så snart vi kan.

OBS! För att gruppen ska bli av så ska det vara minst 15 st deltagare och minst två föräldratränare, blir det färre barn och om vi inte får några föräldratränare så ställs gruppen in.

OBS!! Vi jobbar för fullt för att få fram ledare till några av våra barngrupper. Om du eller någon du känner är intresserad av att hjälpa oss bli tränare (UIF står för utbildning, planering och stöd) får ni gärna höra av er till klara@uiffriidrott.se

Ideellt engagemang inom UIF Friidrott

Upsala IF är en ideell förening. För att föreningen ska fungera på ett bra vis behöver vi alla hjälpas åt att utveckla den på ett bra sätt. I Upsala IF Friidrott har vi inga krav på arbete i kiosker/restauranger och medlemmarna bedriver heller ingen försäljningsaktivitet av lotter, tidningar, osv. Våra ideella insatser sker istället som funktionär vid föreningens arrangemang.

Som förälder till aktiva i UIF Friidrott förväntas man vara behjälplig som funktionär vid maximalt två tillfällen per år. Normalt innebär detta att man deltar som funktionär vid ett av våra långlopp, i huvudsak Blodomloppet och/eller Vårruset samt vid en av våra arenatävlingar inomhus eller utomhus. Vissa år arrangerar föreningen stora nationella eller internationella tävlingar och det kan då bli aktuellt med ytterligare en insats vid dessa tillfällen. Detta ideella engagemang är en förutsättning för att föreningen ska kunna bedriva sin verksamhet och fortsätta utvecklas vidare under kommande år.

Vi återkommer vilka datum och arrangemang som gäller.

Visa mer