Så fungerar det

Så fungerar det

1
Ange din e-mailadress
2
En engångskod skickas till din e-mail
3
Ange engångskoden i popup-fönstret
4
Läs informationen och filtrera fram det du är intresserad av
5
Välj lämplig grupp och "Anmäl"
6
Genomför betalning. Allt klart!

Bokningsinformation

MEDLEM 2023 IF ELFSBORG

 

Som medlem tillhör du en exklusiv skara människor som kan säga ”Vi” när man pratar om IF Elfsborg. Med det digitala medlemskortet visar du både genom ditt ekonomiska stöd och med handling att du är en del av arbetet med att stärka föreningen och hjälpa till att bidra till ett hållbarare samhälle. Som medlem i IF Elfsborg är du med och stöttar allt ifrån vårt Herrlag i Allsvenskan, Vårt Damlag i division två, vår elit-och breddverksamhet till vårt arbete i samhället som växer för varje år. Vi tillsammans.

 

En medlem – en röst

 

IF Elfsborg bygger på föreningsdemokrati där medlemmarna utgör basen för hela vår verksamhet. Som medlem i IF Elfsborg bjuds du, minst två gånger per år, in till medlemsmöte och årsmöte där du genom din kunskap och erfarenhet via rösträtt på årsmötet kan utveckla och påverka vår förening.

 

Som medlem 2023 får du:

 • Inbjudan till årsmötet i mars och medlemsmötet i december.
 • Aktuell information via mejl. Uppdatera oss med din aktuella mejladress för att få våra utskick.
 • 20 % på hela IF Elfsborgs souvenirutbud mot uppvisande av medlemskort i någon av Intersports butik i Borås eller på Borås Arena i samband med match.*
 • Förtur att köpa biljetter till speciella matcher.

*OBS! För att ta del av rabatten krävs det att du kan visa giltigt medlemskort vid köp.

 

Medlemsavgift 2023:

 • 300 kr för vuxna.
 • Ungdom under 18 år (född -05 eller senare) och
 • Familjemedlem (under samma adress) betalar endast 100 kr.

  Observera att all kommunikation gällande ditt medlemskap sker via e-post och hemsida. Det är därför viktigt att du anger en korrekt e-postadress i samband med din betalning av medlemskap och att du uppdaterar den på din sida och kan även uppdatera dina uppgifter och din e-postadress HÄR.

Under året kommer även ditt medlemskort att laddas med diverse erbjudanden och förmåner via SportAdmin MedlemsApp. Saknar du en e-postadress är det ditt eget ansvar som medlem att hålla dig uppdaterad i samband med aktiviteter och kampanjer, för att inte missa viktig information.

IF Elfsborg är såsom allmännyttig ideell förening momsbefriade enligt 4 kap 8 § i momslagen.

För att teckna medlemskap gör du såhär:

 1. Logga in med din mejladress uppe till vänster (om du är ny medlem får du registrera dina uppgifter i detta steg)

 2. Välj vilken typ av medlemskap du vill teckna.

Önskar du teckna familjemedlemskap anmäler du dig och din familj till “Familjemedlemskap”. Det är viktigt att du registrerar alla familjens medlemmar.

För att registrera fler medlemmar klickar du på ditt namn uppe till vänster och sedan på “Ny person”. När du registrerat denna person genomför du anmälan till familjemedlemskapet.

I formuläret lägger du också till familjemedlemmar, efter att du fyllt i dina uppgifter klicka på på knappen "lägg till familjemedlem" längst ner till höger.

Efter att du betalt ditt medlemskap skickas ditt digitala medlemskort via e-post och sms till e-postadressen och mobilnumret du anger i formuläret nedan.

Var du medlem 2022?

I sådana fall har du fått en betallänk skickad till dig, där kan du betala för ditt medlemskap för 2023. Om din e-postadress inte fanns i vårt system har en avisering skickats till dig via post. Du kan även uppdatera dina uppgifter och din e-postadress HÄR


Om du har några frågor, vänligen kontakta IF Elfsborg på:
medlem@elfsborg.se

 

 

 

Visa mer