Så fungerar det

Så fungerar det

1
Ange din e-mailadress
2
En engångskod skickas till din e-mail
3
Ange engångskoden i popup-fönstret
4
Läs informationen och filtrera fram det du är intresserad av
5
Välj lämplig grupp och "Anmäl"
6
Genomför betalning. Allt klart!

Bokningsinformation

 

Välkommen till vårt bokningssystem!

 

Här kan ni anmäla er till våra barngrupper och köpa Gymmix terminskort. Läs och ta del av informationen nedan.

 

Gå vidare för att se vilka grupper vi har - här kan du filtrera på ålder/dag eller plats gällande barngrupper. Klicka på gruppen för mer information samt vilka förkunskaper som behövs.

 

Är ni osäkra på vilken grupp som passar ert barn bäst så ta en titt på vår hemsida för mer info https://lysekilsgf.sportadmin.se/  

 

Återanmälan:

Fredagen den 15/12 skickar vi ut ett mail till dig som har haft ditt barn i gymnastikgrupp under vårterminen. Där bekräftar du att ni vill behålla platsen genom att betala in bifogad faktura. Vill du ej behålla platsen meddelar du det genom att svara enligt instruktion i mailet.

Nyanmälan:

Onsdagen den 3/1-24, kl.10.00 öppnar vi anmälan till barngymnastik för nya medlemmar. Först till kvarn gäller till våra platser. Läs noga på vår hemsida så att ert barn anmäls till rätt grupp. Obs! Vi har ej något system för väntelistor.

Du kan boka ditt Gymmix terminskort fom 3/1-24, kl.10.00!

 

Så här bokar du: 
Ny medlem:

Klicka på den blå knappen "Logga in för att boka". Fyll i din e-post i första steget och därefter ditt/ditt barns personnummer samt övriga kontaktuppgifter.  Nu har du skapat ett konto. Det kommer att mailas en engångskod till din e-postadress, skriv in engångskoden. Därefter får du välja vilken medlem som du vill boka.
Klicka sedan på den grupp som du vill boka. Klicka på "Boka" längst ner. Du kommer att få ett mail som bekräftelse på din bokning.

 

Befintlig medlem:

Har du redan ett konto så klickar du på den blåa knappen "Logga in för att boka". Fyll i din e-post i första steget, det mailas nu en engångskod till din e-postadress, skriv in engångskoden. Därefter får du välja vilken medlem som du vill boka. Vill du lägga till fler personer i familjen klickar du på "Ny deltagare". Klicka sedan på den grupp som du vill boka och klicka på "Boka" längst ner. Du kommer att få ett mail som bekräftelse på din bokning.

 

Obs! Om ditt barn redan går i en grupp och önskar anmäla sig till ytterligare en grupp, vänligen kontakta kansliet på info.lgf@telia.com så hjälper vi till med att justera avgiften.

 

Stödmedlem:

Samma tillvägagångsätt som ny medlem, "klicka" under övrigt så finner du Stödmedlem.

 

OBS! Tänk på att Du blir inte automatiskt bokad i en grupp bara genom att skapa ett konto.

 

Betalning sker i samband med anmälan.

 

Har ni frågor kontakta oss gärna via mail på info.lgf@telia.com

 

 

 

 

 

 

 

 

Visa mer