Så fungerar det

Så fungerar det

1
Ange din e-mailadress
2
En engångskod skickas till din e-mail
3
Ange engångskoden i popup-fönstret
4
Läs informationen och filtrera fram det du är intresserad av
5
Välj lämplig grupp och "Anmäl"
6
Genomför betalning. Allt klart!

Bokningsinformation

Bokningen för höstterminen 2021 är nu stängd. Vi kommer i god tid informera på hemsidan och facebooksida när vi öppnar bokningen för vårterminen 2022!

 

Vi öppnar bokningen för höstlovsaktiviteter söndag 10/10 07:00. Vissa aktiviteter är enbart öppna för våra medlemmar, andra för alla. 

 

Du måste skapa ett konto och logga in innan du kan boka. När du loggat in ser du vilka aktivieter som är bokningsbara. 

 

Vi ber er respektera de åldersgränser som är satta på respektive grupp. 

På vår hemsida finns mycket information om vår verksamhet - läs den innan du bokar! 

www.ostersundsgymnasterna.se

**********************************************************************************************************************

Observera att vi inte längre sköter faktureringen/kortbetalningen. Vi använder numera Billmate. 

En administrativ kostnad tillkommer

**********************************************************************************************************************

 

Anmälan till Östersundsgymnasternas grupper eller aktiviteter

Finns det ledig plats i någon av våra grupper eller aktiviteter kan du se detta här nedan. Ni kan filtrera både på ålder och plats. Klicka på grupp eller aktivitet för att få upp mer information om den samt vilka förkunskaper som behövs.

 

Hur man anmäler deltagande i grupper eller aktiviteter: 
Nytt konto

Fyll i din e-post i den lilla rutan längst upp och tryck sedan "Logga in". I första steget och därefter ditt/ditt barns personnummer samt övriga kontaktuppgifter. Observera att du ska använda personnumret för personen som ska anmälas till en grupp. Du har nu skapat ett konto. Det mailas nu en engångskod till din e-postadress, skriv in engångskoden. Därefter får du välja vilken medlem som du vill anmäla till en grupp eller aktivitet.Klicka sedan på den grupp eller aktivitet som du vill göra en bokning för. Klicka på "Boka" längst ner. Du kommer att få ett mail som bekräftelse på din bokning.

Befintligt konto

Har du redan ett konto så fyll e din e-post adress och tryck sedan på "Logga in". Det mailas nu en engångskod till din e-postadress, skriv in engångskoden. Därefter får du välja vilken medlem som du vill anmäla till en grupp eller aktivitet. Vill du lägga till fler personer i familjen klickar du på "Ny deltagare". Klicka sedan på den grupp eller aktivitet som du vill göra en bokning för. Klicka på "Boka" längst ner. Du kommer att få ett mail som bekräftelse på din bokning.

Rabatter

Är du hyresgäst hos Östersundshem så har man möjlighet till rabatt på gymnastens träningsavgift. När man väl har valt grupp kommer du till en sida som heter "tillval" som du sedan kryssar i att du ska ha rabatt, så dras rabatten automatisk från träningsavgiften.

Är du ledare och gymnast i föreningen och vill få rabatt eller du är förälder som är ledare och vill ha rabatt på ditt barns träning, kontakta kansliet på kansliet@ostersundsgymnasterna.se så får du hjälp där.

OBS! Du blir inte automatiskt bokad i en grupp eller på en aktivitet bara genom att skapa ett konto.

Har ni frågor kontakta oss gärna på mail kansliet@ostersundsgymnasterna.se

 

 

 

Visa mer