Så fungerar det

Så fungerar det

1
Ange din e-mailadress
2
En engångskod skickas till din e-mail
3
Ange engångskoden i popup-fönstret
4
Läs informationen och filtrera fram det du är intresserad av
5
Välj lämplig grupp och "Anmäl"
6
Genomför betalning. Allt klart!

Bokningsinformation

Här kan ni anmäla er till våra grupper. Börja med att läsa och ta del av nedan information. Gå sedan vidare för att se vilka grupper vi har - här kan du filtrera på kategori, ålder/födelseår, veckodag eller plats för att hitta den grupp du är intresserad av. Klicka på gruppen för att få upp mer information om den samt vilka förkunskaper som behövs. Logga sedan in och genomför anmälan och betalning.

Notera att medlemskap i föreningen à 150 kr/person tillkommer utöver terminsavgiften för respektive grupp. Medlemskap i föreningen gäller 1 år och betalas varje höst.

För vissa grupper tillkommer även en avgift för licens/försäkring då de övningar som genomförs kräver detta.

Om en grupp är fullbokad kan du skapa en bevakning. Du blir då meddelad ifall en plats blir ledig i gruppen. Först till kvarn gäller då plats/er blir lediga. Du är alltså inte garanterad plats bara för att du har en aktiv bevakning. 

Är du osäker på vilken grupp som passar dig/ditt barn bäst så ta en titt på vår hemsida för mer info www.borensbergsgymnastikforening.se

Nu erbjuder vi nya digitala betalningsmetoder – allt för att vi som förening ska kunna digitalisera och förenkla vår administration. För samtliga betalningar tillkommer en administrationsavgift på mellan 9 - 59 kr. 

Har ni frågor kontakta oss gärna på mail borensbergsgf@gmail.com eller på telefon 0703-868499.

Vi ser fram emot en härlig höst!

Visa mer