Så fungerar det

Så fungerar det

1
Ange din e-mailadress
2
En engångskod skickas till din e-mail
3
Ange engångskoden i popup-fönstret
4
Läs informationen och filtrera fram det du är intresserad av
5
Välj lämplig grupp och "Anmäl"
6
Genomför betalning. Allt klart!

Bokningsinformation

Här kan ni anmäla er till våra grupper. Börja med att läsa och ta del av nedan information. Gå sedan vidare för att se vilka grupper vi har - här kan du filtrera på kategori, ålder/födelseår, veckodag eller plats för att hitta den grupp du är intresserad av. Klicka på gruppen för att få upp mer information om den samt vilka förkunskaper som behövs. Logga sedan in och genomför anmälan och betalning.

OBS! Om du inte erlagt medlemsavgift under hösten 2022 behöver du även anmäla dig till gruppen Medlemsavgift barn-ungdom alternativt Medlemsavgift motion för att du ska omfattas av vår försäkring hos Pensum.

Om en grupp är fullbokad kan du skapa en bevakning. Du blir då meddelad ifall en plats blir ledig i gruppen. Först till kvarn gäller då plats/er blir lediga. Du är alltså inte garanterad plats bara för att du har en aktiv bevakning. 

Är du osäker på vilken grupp som passar dig/ditt barn bäst så ta en titt på vår hemsida för mer info www.borensbergsgymnastikforening.se

Nu erbjuder vi nya digitala betalningsmetoder – allt för att vi som förening ska kunna digitalisera och förenkla vår administration. För samtliga betalningar tillkommer en administrationsavgift på mellan 9 - 59 kr. 

Har ni frågor kontakta oss gärna på mail borensbergsgf@gmail.com eller på telefon 0703-868499.

Vi ser fram emot en härlig vår!

P.S. Provträna gratis på alla motionspass hela vecka 2. Välkommen!

Visa mer