Så fungerar det

Ange din e-mailadress
En engångskod skickas till din e-mail
Ange engångskoden i popup-fönstret
Läs informationen och filtrera fram det du är intresserad av
Välj lämplig grupp och "Anmäl"
Genomför betalning. Allt klart!

Bokningsinformation

Här kan du anmäla dig till Falu Simsällskaps olika aktiviteter.

Anmälan Bokning av höstens simskola simskolor öppnar tisdagen den 10 augusti klockan 12:00 för de medlemmar som har simmat under våren 2021.

Torsdagen den 12 augusti klockan 12:00 öppnar bokningen för nya medlemmar

Terminen kommer starta i Lugnets utomhusbassäng och flytta inomhus när Lugnets inomhus bassäng öppnar.

Är ni osäkra på vilken grupp som passar ert barn bäst? Titta på vår hemsida www.falusim.se Klicka på "Verksamheten" välj sedan "Simskola"  välj sedan fliken "Nivåer"  där ni kan läsa mer om varje grupp innan ni gör anmälan.

Administrativ avgift:

Vi erbjuder digitala betalningsmetoder -  allt för att vi som förening ska kunna digitalisera och förenkla vår administration. För dig som medlem innebär det en smidigare upplevelse vid anmälan och betalning, och fler betalningsmetoder. För samtliga betalningar tillkommer en administrationsavgift som ligger mellan 9 - 59 kr.

Visa mer