Så fungerar det

Ange din e-mailadress
En engångskod skickas till din e-mail
Ange engångskoden i popup-fönstret
Läs informationen och filtrera fram det du är intresserad av
Välj lämplig grupp och "Anmäl"
Genomför betalning. Allt klart!

Bokningsinformation

Här kan du anmäla dig till Falu Simsällskaps olika aktiviteter.

Anmälan till Simskolan Vårterminen 2023:
Simskolan startar onsdagen den 1 Februari. Efter det att anmälan är gjord kommer vi skicka ut en kallelse med ytterligare information.

Ni som simmat med oss under höstterminen 2022 gör sin återanmälan måndagen den 23/1 kl.12:00.
Nyanmälan öppnar för de som inte simmat med oss under höstterminen onsdagen den 25/1 kl.12:00.

Är barnet 3 år, men fyller 4 år under 2023 (oavsett när under året) kan barnet fortfarande anmäla sig till en grupp där åldersrekommendationen är 4-8 år. Bortse från den varning som kommer upp, det är bara att gå vidare.

Är ni osäkra på vilken grupp som passar ert barn bäst? Titta på vår hemsida www.falusim.se Klicka på "Verksamheten" välj sedan "Simskola" välj sedan fliken "Nivåer" där ni kan läsa mer om varje grupp innan ni gör anmälan.

Administrativ avgift:
Vi erbjuder digitala betalningsmetoder - allt för att vi som förening ska kunna digitalisera och förenkla vår administration. För dig som medlem innebär det en smidigare upplevelse vid anmälan och betalning, och fler betalningsmetoder. För samtliga betalningar tillkommer en administrationsavgift som ligger mellan 9 - 59 kr.

Visa mer