Så fungerar det

Så fungerar det

1
Ange din e-mailadress
2
En engångskod skickas till din e-mail
3
Ange engångskoden i popup-fönstret
4
Läs informationen och filtrera fram det du är intresserad av
5
Välj lämplig grupp och "Anmäl"
6
Genomför betalning. Allt klart!

Bokningsinformation

Bokningsinformation – för alla våra verksamheter

Välkommen till Kristianstads Sim- och Livräddningssällskap!

 

Vi arbetar för att vara en förening för alla, och på denna sida erbjuder vi flera aktiviteter som du kan boka eller göra en intresseanmälan inför kommande aktivitet.

Med våra duktiga ledare kan alla känna sig trygga i vattnet oavsett aktivitet eller simidrott.

 Nyhet VT 2024, nu startar vi grupper med Babysim!

Babysim riktar sig till barn i åldern 3-16 månader. Det är viktigt att naveln är läkt och att barnet väger över fyra kilo. En förälder är med barnet i vattnet. Första omgången är v.2-9 vi har två grupper måndagar kl. 10:30-11:00, 11:00-11:30, 11:40-12:10. Erbjudande: första omgången v.2-9 bjuder vi på kursavgiften, ni betalar endast medlemsavgiften för 2024. Börja med att skapa ett konto till barnet som ska vara med (det är barnets personuppgifter som ska läggas in) när du sen är inloggad kan du boka en plats.

Välkommen med din bokning!

 

Simskola

Vår simskola är glädjefylld och bedrivs både för barn och vuxna.

Vårterminen 2024 barn- och ungdomsimskola Vårtermin 2 startar v.13 och slutar v.22. Terminen har 10 lektioner.  Kontakta vårt kansli på 0735-33 52 95 eller mejla till simskola@ksls.se

Simskolan för vuxna är på tisdagar kl. 19:30-20.30. Det finns en nybörjarkurs som är i undervisningsbassängen på grunt vatten och en fortsättnings kurs som är i träningsbassängen på djupt vatten. Kursen har 10 lektioner. Du kan göra en intresseanmälan. Minst sex deltagare för att kursen ska starta.

Crawlkurs för vuxna: Intresseanmälan är öppen för bokning. Vi behöver minst fem deltagare för att kursen ska starta.

Du måste logga in för att kunna boka plats. Har du inget medlemskonto hos oss börjar du med att skapa ett, se mer information nedan.

 

OBS! Er bokning till KSLS Simskola är bindande, regler enligt konsumentköplagen.

Har ni frågor kontakta oss gärna via mejl simskola@ksls.se eller via tfn  0735-335295

.

Konstsim Om du gillar gymnastik/cheerleading, så erbjuder vi en liknande verksamhet fast i vattenmiljö sedan våren 2023. Simkunnighetskrav: 200 meter varav 50 meter på rygg. Har ni frågor kontakta oss gärna via mejl konstsim@ksls.se eller via tfn  0735-335295.

 

Vattenpolo Om du gillar handboll eller annan bollsport, så erbjuder vi en liknande verksamhet fast i vattenmiljö från hösten 2023. Det går redan nu göra en intresseanmälan inför höstens grupper. Har ni frågor kontakta oss gärna via mejl vattenpolo@ksls.se eller via tfn  0735-335295.

Parasim Erbjuds sedan hösten 2022 och vänder sig till personer med en rörelsenedsättning, synnedsättning eller med intellektuell funktionsnedsättning. Har ni frågor kontakta oss gärna via mejl parasim@ksls.se eller via tfn  0735-335295.

Tävlingar

Helge River Meet där vi simmar i Helge å och löper i Tivoliparken och Malmsten Swim Meet i Åhus, en traditionell simtävling. Helge River Meet. För mer information se hemsidan.

 

Vi vill informera alla om att minst fem deltagare krävs för att respektive grupper ska starta. Vi kan tvingas ställa in grupper före start om antalet deltagare är för få eller ändra er bokade tid. Ni har då rätt att ångra bokningen om den nya tiden inte passar er. Vi kommer då att kontakta er i första hand via mejl. 

Vi reserverar oss för uppehåll/inställda lektioner i verksamheten p.g.a. omständigheter som vi inte kunnat råda över. 

Har ni frågor kontakta oss gärna via mejl kansli@ksls.se eller via tfn  0735-335295.

 

Övriga aktiviteter

Är du intresserad av någon av våra andra aktiviteter som just nu inte är bokningsbara eller går att göra en intresseanmälan till så kontakta kansli@ksls.se eller via tfn  0735-335295.

 

·          Tävlingssimning

 

·          Masters, för de som vill fortsätta tävla men även för de som enbart vill träna och motionera

·          Kursverksamhet, mestadels crawl-kurser men även öppet vattenkurser

·          Livräddarna, träna och tävla inom livräddning

·          Morgonbadarna, gemenskap kring vattenpolo/motionssim därefter umgås och fika

·          Seniorsimmarna, en verksamhet för våra äldsta, motionera och umgås

 

Så här gör du:

Ny medlem

För att delta i KSLS verksamhet måste du vara medlem. Medlemsavgiften är per kalenderår och för 2024 300 kronor per person är ni tre eller fler i familjen som tänker delta i våra kurser/träningsgrupper löner det sig att vara familjemedlem, det kostar 600 kr i årsavgift. Önskas familjemedlemskap (folkbokförda på samma adress och samma e-postadress måste finnas på alla familjemedlemmarnas konto för att programmet ska känna av kopplingen). Kontakta vårt kansli för koppling av familjemedlemmarna kansli@ksls.se eller 0735 33 52 95 I samband med anmälan behöver du själv aktivera familjemedlemskap när du betalar fakturan för den första familjemedlemmen.

 

Klicka på "Logga in för att boka". Fyll i din e-post i första steget, det mejlas nu en engångskod till din e-postadress, skriv in engångskoden och därefter ditt personnummer samt övriga kontaktuppgifter. Du har nu skapat ett konto. Är ni flera i samma familj (bor på samma adress) som ska gå någon kurs ska du skapa konto till alla som du ska anmäla först för då har du möjlighet att välja familjemedlemskap 600 kr som gäller för alla du anmäler.

När konton är skapade till alla som ska delta i en kurs/grupp kontaktar du oss på kansli@ksls.se eller 0735-33 52 95 och vi gör familjekopplingen. När du sen bokar kurs till den första personen och ska betala väljer du familjemedlemskap (Vid bokning och betalningar av nästa familjemedlems kurs betalar du endast kursavgiften. Kontakta KSLS kansli om du behöver hjälp.  Klicka sedan på den grupp som du vill boka. Klicka på "Boka" längst ner. Du kommer att få ett mejl som bekräftelse på din bokning.

 

Redan medlem

Har du redan ett konto, klicka på "Logga in för att boka". Fyll i din e-post i första steget, det mejlas nu en engångskod till din e-postadress, skriv in engångskoden. Därefter får du välja vilken medlem som du vill boka. Vill du lägga till fler personer i familjen klickar du på "Ny deltagare". Klicka sedan på den grupp som du vill boka. Klicka på "Boka" längst ner. Du kommer att få ett mejl som bekräftelse på din bokning. Tänk på att välja familjemedlemskap vid första boningen/betalningen om ni är flera i familjen som ska delta i våra kurser/grupper. Kontakta oss om ni är osäkra på om ni har familjekoppling aktiverat. 

 

Tider, grupper, ångerrätt, kontakt med mera 

Tider och grupper kan komma att förändras beroende på antal anmälningar. Vid förändringar av tider tar vi kontakt med Er som är berörda. Läs mer om bland annat regler och ångerrätt vid bokning av simskola här

 

Har ni frågor kontakta oss gärna via mejl kansli@ksls.se eller via tfn  0735-335295.

Välkommen till gemenskapen! Vi – Tillsammans!

Visa mer