Så fungerar det

Ange din e-mailadress
En engångskod skickas till din e-mail
Ange engångskoden i popup-fönstret
Läs informationen och filtrera fram det du är intresserad av
Välj lämplig grupp och "Anmäl"
Genomför betalning. Allt klart!

Bokningsinformation

Bokningsinformation – för alla våra verksamheter

Välkommen till Kristianstads Sim- och Livräddningssällskap!

Ni måste logga in för att kunna boka plats.

OBS! Du blir inte automatiskt bokad i en grupp bara genom att skapa ett konto.

Avseende sommarsimskolan

KSLS erbjuder kostnadsfri intensiv simskola för barn och ungdomar födda 2004-2016 under vecka 31-32 på 9 olika bad i Kristianstads kommun. Barnen går varje dag under veckan (ej helgen), samma tid och i samma grupp under tio dagar.

Finns det ledig plats i någon av våra grupper så syns detta när du klickar på gruppen.

OBS! Er bokning till KSLS Simskola är bindande, regler enligt konsumentköplagen.

Hur Du bokar

Ny medlem

Klicka på den "Logga in för att boka". Fyll i din e-post i första steget, det mailas nu en engångskod till din e-postadress, skriv in engångskoden och därefter ditt personnummer samt övriga kontaktuppgifter. Du har nu skapat ett konto. Klicka sedan på den grupp som du vill boka. Klicka på "Boka" längst ner. Du kommer att få ett mail som bekräftelse på din bokning.

Redan medlem

Har du redan ett konto, klicka på "Logga in för att boka". Fyll i din e-post i första steget, det mailas nu en engångskod till din e-postadress, skriv in engångskoden. Därefter får du välja vilken medlem som du vill boka. Vill du lägga till fler personer i familjen klickar du på "Ny deltagare". Klicka sedan på den grupp som du vill boka. Klicka på "Boka" längst ner. Du kommer att få ett mail som bekräftelse på din bokning.

För att delta i KSLS:s verksamhet måste Du vara medlem. Medlemsavgiften är per kalenderår och är för år 2022 kostar det 300 kronor per person. Önskas familjemedlemskap kostar det 500 kronor per familj (folkbokförda på samma adress). I samband med anmälan behöver du själv aktivera familjemedlemskap när du betalar fakturan.

Tider, grupper, ångerrätt, kontakt m.m.

Tider och grupper kan komma att förändras beroende på antal anmälningar. Vid förändringar av tider tar vi kontakt med Er som är berörda. Läs mer om bland annat regler och ångerrätt vid bokning av simskola här

Har ni frågor kontakta oss gärna via mejl kansli@ksls.se eller via tfn 0735-335295

Välkommen till gemenskapen ! Vi – Tillsammans !

Visa mer