Så fungerar det

Så fungerar det

1
Ange din e-mailadress
2
En engångskod skickas till din e-mail
3
Ange engångskoden i popup-fönstret
4
Läs informationen och filtrera fram det du är intresserad av
5
Välj lämplig grupp och "Anmäl"
6
Genomför betalning. Allt klart!

Bokningsinformation

Hej och välkommen till vår bokningssida! 

 

Här kan du logga in (med din mailadress och du får sedan en engångskod) för att kunna anmäla ditt barn till våra bokningsbara aktiviteter:

 

* SGF´s sommarläger

* Bamsegympan

* Truppskolan

OBS! Först till kvarn på platserna gäller. 

 

SOMMARLÄGER 2023

I år erbjuder vi gymnastikläger vecka 24 och 32 till föreningens truppgymnaster. Lägret är förmiddagar 9-12 för barn födda 2016-2013 och eftermiddagar för barn födda 2013 eller tidigare.

 

BAMSEGYMPA 

Vi använder numera bokningsfunktionen för att ni vårdnadshavare enklare skall kunna välja den Bamsegympatid som passar er bäst. Under HT 23 kommer vi att ha Bamsegympa:

 

Söndagar kl 9, 10, 11, 14, 15, 16 och tisdagar kl 17. 

 

(Grupperna sönd kl 9 och kl 10 är from HT avsatt för yngre barn, dvs födda 2020-2021, för att förenkla och möjliggöra viss åldersanpassning. Finns äldre syskon som ni ändå önskar få in i dessa grupper så behöver ni kontakta kansliet.)

 

Bamsegympan är en familjegympa där varje barn har en vuxen med sig på passet som aktivt deltar och stöttar i både lek och redskapsbanor. Det är en bred motorisk träning utan idrottsspecifik inriktning och passar för barn födda 2021 och uppåt (till ca 2018). 

 

Samtliga träningspass håller till i Finningeskolans gymnastiksal och är 55 minuter långa. Höstterminen sträcker sig mellan v 35-49, eventuellt med uppehåll under skollov. 

 

TRUPPSKOLA

Truppskolan är under HT23 och VT24 för barn födda 2018 som vill öva mer på truppgymnastikens grundövningar, ex kullerbytta, handstående och hjulning. Har gympar barnen själva utan vuxen. Samtliga grupper är i Vasaskolans gymnastiksal kl 17-17.55. Höstterminen sträcker sig mellan v 35-50, eventuellt med uppehåll under skollov. 

 

Fullbokat? Ställ dig som bevakare och du får då ett mail ifall det blir några lediga platser. 

 

Anmälan är bindade.

 

Vid frågor kontakta sgf@strangnasgf.se

Visa mer