Så fungerar det

Så fungerar det

1
Ange din e-mailadress
2
En engångskod skickas till din e-mail
3
Ange engångskoden i popup-fönstret
4
Läs informationen och filtrera fram det du är intresserad av
5
Välj lämplig grupp och "Anmäl"
6
Genomför betalning. Allt klart!

Bokningsinformation

ASLS Sommarsimskola 2024 

Välkommen till ASLS Sommarsimskola 2024! I sammarbete med Sparbanken Alingsås kommer vi under veckorna 26 till 31 erbjuda en spännande och rolig simskoleupplevelse på olika badplatser i Alingsås och Lerums kommun.

Vi erbjuder högkvalitativ simundervisning för barn i alla åldrar och nivåer. Vårt erfarna och engagerade team av siminstruktörer arbetar för att skapa en trygg och positiv miljö där varje elev kan växa och utvecklas i sin simförmåga.

 Vi erbjuder kurser för tre olika grupper:

  • Nybörjare (09:00-09:55) / (12:30-13:25)
    Perfekt för barn som är nya till simning. Vi fokuserar på att bygga upp grundläggande färdigheter, vattenvana och simningsteknik i en trygg och stödjande miljö. Inga förkunskaper krävs.
  • Fortsättning (10:05-11:00):
    För de som redan har grundläggande simfärdigheter men vill förbättra och finslipa sina tekniker. Här får eleverna möjlighet att utveckla sin simstil och öka sin självförtroende i vattnet
  • Märkestagning (11:10-12:05):
    För de som redan har uppnått en viss nivå av simkunnighet och vill arbeta mot att ta olika simmärken och diplomer. Här får eleverna möjlighet att utmana sig själva och arbeta mot specifika simmål.

Om någon grupp blir full kommer vi öppna upp fler på eftermiddagar

Med våra kurser på olika badplatser får eleverna möjlighet att utforska olika vattenmiljöer samtidigt som de lär sig viktiga simfärdigheter. Vi strävar efter att skapa en rolig och stimulerande atmosfär där eleverna kan skapa minnen för livet samtidigt som de utvecklar sin simförmåga. Anmäl ditt barn till ASLS Sommarsimskola 2024 och låt dem upptäcka glädjen och fördelarna med att kunna simma säkert och självsäkert! 

V26-27

V28-29

V30-31

 

Här kan ni anmäla er till våra grupper. Börja med att läsa och ta del av nedan information. Gå sedan vidare för att se vilka grupper vi har - här kan du filtrera på kategori, ålder/födelseår, veckodag eller plats för att hitta den grupp du är intresserad av.  Logga sedan in och genomför anmälan och betalning.

För samtliga betalningar tillkommer en administrationsavgift mellan 9 - 59 kr. 

Har ni frågor kontakta oss gärna på mail sommarsimskola@asls.se

 

**********************************************************************************

ASLS grupper inför hösten 2024

Vill du känna den friska känslan av att röra dig smidigt genom vattnet? Hos oss utgår vi från den beprövade Svenska Simlinjen (utvecklingsstadie 1-3) för vår yngre verksamhet. Vill du veta mer om våra olika grupper och vilken som passar dig bäst? Klicka här för att utforska mer!

Men simning är inte bara för de unga - om du är över 20 och sugen på att börja simma, eller om du är en gammal simmare som längtar tillbaka till bassängen, har vi något för dig. Vår nybörjarkurs väntar på att ge dig de grundläggande färdigheterna, medan vår stora Mastergrupp erbjuder en utmaning för de mer erfarna.

Så varför vänta? Gör din anmälan redan idag och låt oss tillsammans utforska glädjen och fördelarna med simning!

Vårens schema hittar du här

Varmt Välkommen!

Visa mer