Så fungerar det

Så fungerar det

1
Ange din e-mailadress
2
En engångskod skickas till din e-mail
3
Ange engångskoden i popup-fönstret
4
Läs informationen och filtrera fram det du är intresserad av
5
Välj lämplig grupp och "Anmäl"
6
Genomför betalning. Allt klart!

Bokningsinformation

Välkommen till vårt bokningssystem!

Här nedan ser du de grupper vi har. Grupperna är indelade på födelseår.

Klicka på gruppen för att få upp mer information om den samt vilka förkunskaper som behövs.

Är ni osäkra på vilken grupp som passar ert barn bäst så ta en titt på vår hemsida för mer info https://www.skellefteaaikfriidrott.se/start/?ID=255802

Hur man bokar: 

Ny medlem
Klicka på den blåa knappen "Logga in för att boka". Fyll i din e-post i första steget och därefter ditt/ditt barns personnummer samt övriga kontaktuppgifter. Du har nu skapat ett konto. Det mailas nu en engångskod till din e-postadress, skriv in engångskoden. Därefter får du välja vilken medlem som du vill boka.

Klicka sedan på den grupp som du vill boka. Klicka på "Boka" längst ner. Du kommer att få ett mail som bekräftelse på din bokning.

Befintlig medlem
Har du redan ett konto klicka på den blåa knappen "Logga in för att boka". Fyll i din e-post i första steget, det mailas nu en engångskod till din e-postadress, skriv in engångskoden. Därefter får du välja vilken medlem som du vill boka. Vill du lägga till fler personer i familjen klickar du på "Ny deltagare". Klicka sedan på den grupp som du vill boka. Klicka på "Boka" längst ner. Du kommer att få ett mail som bekräftelse på din bokning.

OBS! Du blir inte automatiskt bokad i en grupp bara genom att skapa ett konto.

Fullbokat?
Är det fullt i en grupp står det "Fullbokad". Då kan du ställa dig i kö genom att klicka in på önskad grupp och klicka på "Bevaka". Då ställs du i kö och får ett mail när det finns en plats ledig. När det finns en plats ledig är det först till kvarn att logga in och ta den platsen. 

Avanmälan:
I och med anmälan startar en 3 veckors prova på period. Vill du inte fortsätta efter dessa 3 veckor måste du kontakta oss att du ej vill fortsätta. Har du inte anmält att du inte vill fortsätta kommer du debiteras hela terminsavgiften. 

Har ni frågor eller funderingar kontakta oss gärna på mail emelie@aikfriidrott.com eller på telefon 076- 005 35 79

Visa mer