Så fungerar det

Så fungerar det

1
Ange din e-mailadress
2
En engångskod skickas till din e-mail
3
Ange engångskoden i popup-fönstret
4
Läs informationen och filtrera fram det du är intresserad av
5
Välj lämplig grupp och "Anmäl"
6
Genomför betalning. Allt klart!

Bokningsinformation

Varmt välkomna till bokningen!

 

Du befinner dig just nu i vårt bokningssystem för våra gymnastikgrupper. Här kan du anmäla dig till de grupper där det finns platser kvar. För att underlätta sökningen kan du filtrera på t.ex. grupp eller plats. Du kan även klicka på gruppen för att få mer information om den.

 

Såhär bokar du: 

 

Befintlig medlem:

Har du redan ett konto klickar du på den blåa knappen "Logga in för att boka". Fyll i din e-post i första steget, och fyll i engångskoden som nu skickats till din epost. Därefter väljer du medlem som bokningen ska göras på. Vill du lägga till fler personer i familjen klickar du på "Ny deltagare". Klicka sedan på den grupp som du vill boka. Klicka på "Boka" längst ner. Du kommer att få ett mail som bekräftelse på din bokning.

 

Ny medlem

Under "Logga in för att boka" fyller du i din e-post. Fyll sedan i engångskoden som nu skickats till din epost och välj "Ny deltagare", där du nu fyller i personuppgifter och skapar ett konto. Klicka sedan på den grupp som du vill boka. Klicka på "Boka" längst ner. Du kommer att få ett mail som bekräftelse på din bokning. OBS! Du blir inte automatiskt bokad i en grupp bara genom att skapa ett konto.

 

OBS! Anmälan är bindande!

 

 

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev!

 

Via nyhetsbrevet får du värdefull information om när bokningarna öppnas upp för kommande terminer. Klicka HÄR för att anmäla dig.

 

 

Har ni frågor kontakta gärna oss på info@gkhermes.se 

Visa mer