Så fungerar det

Så fungerar det

1
Ange din e-mailadress
2
En engångskod skickas till din e-mail
3
Ange engångskoden i popup-fönstret
4
Läs informationen och filtrera fram det du är intresserad av
5
Välj lämplig grupp och "Anmäl"
6
Genomför betalning. Allt klart!

Bokningsinformation

Välkommen till vårt bokningssystem

Finns det ledig plats i någon av våra grupper kan du se detta här nedan. Du kan filtrera på ålder och på plats.

Klicka på gruppen för att få upp mer information om den samt vilka förkunskaper som behövs. Om det inte är MAG (Manlig Artistisk Gymnastik) eller KvAG (Kvinnlig Artistisk Gymnastik) så är det i oftast mixgrupper av killar och tjejer inriktade främst mot Truppgymmnastik när de blir äldre. I några fall har vi rena kill/tjejgrupper, det står i så fall i beskrivningen.

Är du osäker på vilken grupp som passar ditt barn bäst så ta en titt på vår webbplats för mer info www.goteborgsturn.se 

 

Hur man bokar: 
Ny medlem

Klicka på den blåa knappen "Logga in för att boka". Fyll i din e-post i första steget och därefter ditt/ditt barns personnummer samt övriga kontaktuppgifter. Du har nu skapat ett konto. Det mailas nu en engångskod till din e-postadress, skriv in engångskoden. Därefter får du välja vilken medlem som du vill boka.
Klicka sedan på den grupp som du vill boka. Klicka på "Boka" längst ner. Du kommer att få ett mail som bekräftelse på din bokning.

 

Befintlig medlem

Har du redan ett konto klicka på den blåa knappen "Logga in för att boka". Fyll i din e-post i första steget, det mailas nu en engångskod till din e-postadress, skriv in engångskoden. Därefter får du välja vilken medlem som du vill boka. Vill du lägga till fler personer i familjen klickar du på "Ny deltagare". Klicka sedan på den grupp som du vill boka. Klicka på "Boka" längst ner. Du kommer att få ett mail som bekräftelse på din bokning.

 

OBS! Du blir inte automatiskt bokad i en grupp bara genom att skapa ett konto.

 

 

Har du frågor, kontakta oss gärna på e-post: info@goteborgsturn.se.

Visa mer