Så fungerar det

Så fungerar det

1
Ange din e-mailadress
2
En engångskod skickas till din e-mail
3
Ange engångskoden i popup-fönstret
4
Läs informationen och filtrera fram det du är intresserad av
5
Välj lämplig grupp och "Anmäl"
6
Genomför betalning. Allt klart!

Bokningsinformation

Välkomna till vårt bokningssystem
Logga in för att se vad som är bokningsbart

Finns det ledig plats i någon av våra grupper kan du se detta här ovan. Ni kan filtrera på plats och ålder.
Klicka på gruppen för att få upp mer information. Är ni osäkra på vilken grupp som passar ert barn bäst så ta en titt på vår hemsida för mer info www.sydsim.nu
 
Nu erbjuder vi nya digitala betalningsmetoder – allt för att vi som förening ska kunna digitalisera och förenkla vår administration. För samtliga betalningar tillkommer en administrationsavgift mellan 9 - 59 kr. 
 
OBS! 
  • Du blir inte automatiskt bokad i en grupp bara genom att skapa ett konto.
 
  • Vi förbehåller oss rätten att inte starta upp grupper som har mindre än 50 % anmälda
  •  
  • På grund av corona har vi fått starta upp lite senare i år. Vi har därför valt att endast ha 12 tillfällen men med tryck på bättre kvalite så barnen lär sig lika mycket trots en lektion mindre än vanligt.
  • På grund av Corona viruset så får tyvärr inte föräldrar vara inne på badet alls. Ni lämnar alltså av era barn i receptionen för att sedan hämta upp dem vid vårt kansli, som vi använder som tillfällig utgång. Lämning samt hämtning sker 10 minuter innan/efter lektionstiden. Där kommer finnas instruktörer som hjälper barnen med ombyte både innan samt efter simningen. För att förenkla processen ta gärna på badkläder innan ni åker till simskolan. Efter kommer barnen byta om ute i simhallen eller i ett förråd som vi städat ur. Mer info om processen hittar ni på vår hemsida. 

     

Om ditt barn har blivit rekommenderad till gruppen  Simiadenså blir barnet automatisk anmäld till nästa termin. När det närmar sig terminstart så kommer man får ett mejl där man antingen tacka ja eller nej till platsen. Anledningen till detta är för det bara finns 1st grupp av Simiaden1, så man kommer inte kunna välja dagar/tider utan det är redan förbestämt.
 
 
Har ni frågor kontakta oss gärna på mail kansli@sydsim.nu eller på telefon 040-433088
Visa mer