Så fungerar det

Så fungerar det

1
Ange din e-mailadress
2
En engångskod skickas till din e-mail
3
Ange engångskoden i popup-fönstret
4
Läs informationen och filtrera fram det du är intresserad av
5
Välj lämplig grupp och "Anmäl"
6
Genomför betalning. Allt klart!

Bokningsinformation

Välkomna till vårt bokningssystem

 

Finns det ledig plats i någon av våra grupper kan du se detta här nedan eller om du trycker på "gå vidare". Du kan filtrera på Nivå, därefter ser du ålder och dag för passet. 

Klicka på gruppen för att få upp mer information samt vilka förkunskaper som behövs. Du måste vara inloggad för att se priserna. 

 

Är ni osäkra på vilken grupp som passar ert barn bäst kan ni maila oss på frskungsbacka@gmail.com

 

Hur man bokar: 

Befintlig medlem

Har du redan ett konto klicka på den gråa knappen "Logga in". Fyll i din e-post i första steget, det mailas nu en engångskod till din e-postadress, skriv in engångskoden. Därefter får du välja vilken medlem som du vill boka. Vill du lägga till fler personer i familjen klickar du på "Ny deltagare". Klicka sedan på den grupp som du vill boka. Klicka på "Boka" längst ner. Du kommer att få ett mail som bekräftelse på din bokning.

 

Ny medlem

Klicka på den gråa knappen "Logga in". Fyll i din e-post i första steget och därefter ditt/ditt barns personnummer samt övriga kontaktuppgifter. Du har nu skapat ett konto. Det mailas nu en engångskod till din e-postadress, skriv in engångskoden. Därefter får du välja vilken medlem som du vill boka.
Klicka sedan på den grupp som du vill boka. Klicka på "Boka" längst ner. Du kommer att få ett mail som bekräftelse på din bokning.

 

Om det är så att det är för få anmälda till en grupp kan denna grupp att ställas in, i detta fall får de som redan är anmälda välja att byta till en annan grupp eller så tillbaka pengarna. 

 

 

OBS! Du blir inte automatiskt bokad i en grupp bara genom att skapa ett konto.

 

  

 

Har ni frågor kontakta oss gärna på mail frskungsbacka@gmail.com

 

 

 

Visa mer