Så fungerar det

Så fungerar det

1
Ange din e-mailadress
2
En engångskod skickas till din e-mail
3
Ange engångskoden i popup-fönstret
4
Läs informationen och filtrera fram det du är intresserad av
5
Välj lämplig grupp och "Anmäl"
6
Genomför betalning. Allt klart!

Bokningsinformation

 

Välkomna till MASS bokningssida. Här kan ni anmäla er till våra grupper. Börja med att läsa och ta del av nedan information. Logga sedan in och genomför anmälan och betalning.

 

HUR MAN BOKAR EN GRUPP:

 

Klicka på "Logga in för att boka". Fyll i din e-post i första steget och därefter personnummer och kontaktuppgifter på personen som ska bokas. Du har nu skapat ett konto. Klicka sedan på den grupp som du vill boka och läs igenom informationen. Efter genomförd bokning kommer du att få en faktura skickad till dig. 

Har du redan ett konto kommer du få fylla i en engångskod när du ska logga in. Koden skickas till din mail. Därefter får du välja vilken medlem som du vill boka. Vill du lägga till fler personer i familjen klickar du på "Ny deltagare". Klicka sedan på den grupp som du vill boka. Information om gruppen öppnas i nytt fönster. Klicka på "Boka" längst ner. OBS! Du blir inte automatiskt bokad i en grupp bara genom att skapa ett konto.

 

 

BOKNINGSÖPPNINGAR

 

Bokningen till vårterminen 2023 är stängd. 

 

Kommande bokningsöppningar 

 

  • För privatundervisning på sportlovet (vecka 7): Tisdagen den 17 januari kl. 09.00
  • För privatundervisning på påsklovet (vecka 15): Tisdagen den 14 mars kl. 09.00
  • För intensivsimskola under sommaren: Tisdagen den 25 april kl. 09.00

 

 

BEVAKA FULLBOKAD GRUPP

 

Man kan välja att bevaka en fullbokad grupp. Om någon avbokar sig får alla som bevakar gruppen ett mejl om att det finns en plats ledig, det är då först till kvarn som gäller. Observera att ni behöver kontakta MASS kansli för att göra en avbokning, ifall ni tidigare har anmält till en annan grupp. 

 

Det går enbart att bevaka grupper som är synliga på bokningssidan.

 

 

 

BETALNINGSINFORMATION

 

För samtliga betalningar tillkommer en administrationsavgift på mellan 9-59 kr, för att täcka transaktionsavgifter och de automatiserade funktionerna. Väljer ni faktura eller delbetalning som betalningsmetod kommer en lätt kreditupplyssning att göras.

 

För simskolan tillkommer entréavgift till Lilla Åbybadet. Denna betalas direkt till badet, i simhallsreceptionen. 

 

OBS: Alla bokningar är bindande och avbokningar måste aktivt mejlas till kansliet@mass.se

 

Har ni frågor kontakta oss gärna på mail: kansliet@mass.se eller på telefon 031 27 80 63 (telefontid ons & fre kl. 10.00-12.00). 

 

 

Visa mer