Så fungerar det

Så fungerar det

1
Ange din e-mailadress
2
En engångskod skickas till din e-mail
3
Ange engångskoden i popup-fönstret
4
Läs informationen och filtrera fram det du är intresserad av
5
Välj lämplig grupp och "Anmäl"
6
Genomför betalning. Allt klart!

Bokningsinformation

 

Välkomna till MASS bokningssida. Här kan ni anmäla er till våra grupper. Börja med att läsa och ta del av nedan information. Logga sedan in och genomför anmälan och betalning.

 

 

HUR MAN BOKAR EN GRUPP:

 

NYA MEDLEM:

Klicka på "LOGGA IN" och fyll i din mejladress. Du får då en engångskod mejlad till dig, som du anger som lösenord. När du är inloggad väljer du att registrera en ny deltagare. Vid registrering av ny deltagare kommer du ombeds att ange personnummer och kontaktuppgifter. OBS: Registrera den person som ska delta i någon av våra kurser. Flera personer kan vara länkade till samma mejladress. 

 

TIDIGARE MEDLEM:

Klicka på "LOGGA IN" och fyll i din mejladress. Du får då en engångskod mejlad till dig, som du anger som lösenord. Därefter får du välja vilken medlem som du vill boka. Vill du lägga till fler personer i familjen klickar du på "Ny deltagare".

 

Klicka sedan på "GÅ VIDARE". Du får då upp en översikt över bokningsbara grupper. Grupperna är ordnade under olika kategorier. Klicka på den grupp du önskar boka och läs igenom informationen. Klicka sedan på "BOKA". För näst intill alla våra grupper sker betalning i samband med att bokningen genomförs. Efter genomförd bokning kommer du att få ett bekräftelsemejl. 

 

 

 

BOKNINGSÖPPNINGAR

 

Nedan kan ni se datum för planerade bokningsöppningar för våra olika verksamheter:

 

  • Vuxencrawl (vecka 42-50, uppehåll v 44): Bokningen är öppen
  • Babysim (vecka 42-49): Bokningen är öppen
  • Privatundervisning lördagar v 40-49: Bokningsöppning tisdagen den 26/9 kl. 09.00
  • Privatundervisning höstlovet: Bokningsöppning tisdagen den 3/10 kl. 09.00
  • Höstlovskul för teknikgrupper: Bokningsöppning onsdag den 27/9 kl. 09:00
  • Privatundervisning jullovet: Bokningsöppning tisdagen den 28/11 kl. 09.00
  • Julintensiv för simskolan: Bokningsöppning vecka 47 - mer info kommer
  • Återanmälan vårterminen 2024 (nuvarande medlemmar): Bokningsöppning vecka 50 - mer info kommer 
  • Nyanmälan vårterminen 2024 (nya medlemmar): Bokningsöppning vecka 51 - mer info kommer

 

 

 

BEVAKA FULLBOKAD GRUPP

 

Man kan välja att bevaka en fullbokad grupp. Om någon avbokar sig får alla som bevakar gruppen ett mejl om att det finns en plats ledig, det är då först till kvarn som gäller. Observera att ni behöver kontakta MASS kansli för att göra en avbokning, ifall ni tidigare har anmält till en annan grupp. 

 

Det går enbart att bevaka grupper som är synliga på bokningssidan.

 

 

 

 

BETALNINGSINFORMATION

 

För samtliga betalningar tillkommer en administrationsavgift på mellan 9-59 kr, för att täcka transaktionsavgifter och de automatiserade funktionerna. Väljer ni faktura eller delbetalning som betalningsmetod kommer en lätt kreditupplyssning att göras.

 

För privatundervisning och simskola tillkommer entréavgift till Åbybadet. Denna betalas direkt till badet, i simhallsreceptionen. 

 

OBS: Alla bokningar är bindande och avbokningar måste aktivt mejlas till kansliet@mass.seVänligen notera att ni i samband med bokning godkänner MASS köpvillkor. 

 

Har ni frågor kontakta oss gärna på mail: kansliet@mass.se eller på telefon 031 27 80 63 (telefontid ons & fre kl. 10.00-12.00). 

 

 

Visa mer