Så fungerar det

Så fungerar det

1
Ange din e-mailadress
2
En engångskod skickas till din e-mail
3
Ange engångskoden i popup-fönstret
4
Läs informationen och filtrera fram det du är intresserad av
5
Välj lämplig grupp och "Anmäl"
6
Genomför betalning. Allt klart!

Bokningsinformation

 

Välkomna till MASS bokningssida. Här kan ni anmäla er till våra grupper. Börja med att läsa och ta del av nedan information. Logga sedan in och genomför anmälan och betalning.

 

HUR MAN BOKAR EN GRUPP:

 

Klicka på "Logga in för att boka". Fyll i din e-post i första steget och därefter personnummer och kontaktuppgifter på personen som ska bokas. Du har nu skapat ett konto. Klicka sedan på den grupp som du vill boka och läs igenom informationen. Efter genomförd bokning kommer du att få en faktura skickad till dig. 

Har du redan ett konto kommer du få fylla i en engångskod när du ska logga in. Koden skickas till din mail! Därefter får du välja vilken medlem som du vill boka. Vill du lägga till fler personer i familjen klickar du på "Ny deltagare". Klicka sedan på den grupp som du vill boka. Information om gruppen öppnas i nytt fönster. Klicka på "Boka" längst ner. OBS! Du blir inte automatiskt bokad i en grupp bara genom att skapa ett konto.

 

BOKNINGSÖPPNINGAR

 

Sim- och teknikskola VT-2022 (även para):

Återanmälan: Tisdagen den 14/12 från 09.00 (se exakta tider efter respektive grupp)

Nyanmälan: Fredagen den 17/12 kl. 09.00 

 

Vuxencrawl VT-2022 (omgång 1 - v 2-10)

Fredagen den 3/12 kl. 09.00 

 

 

För samtliga betalningar tillkommer en administrationsavgift på mellan 9-59 kr. Har ni frågor kontakta oss gärna på mail :kansliet@mass.se eller på telefon 031 27 80 63 (telefontid mån 13-15 och tors 10-12). 

 

 

Visa mer