Så fungerar det

Ange din e-mailadress
En engångskod skickas till din e-mail
Ange engångskoden i popup-fönstret
Läs informationen och filtrera fram det du är intresserad av
Välj lämplig grupp och "Anmäl"
Genomför betalning. Allt klart!

Bokningsinformation

Välkomna till vårt bokningssystem

Här kan du:

- Boka in dig i en träningsgrupp (terminsbokning)

- Övrigt

- Är du äldre? Fyll i vårt intresseformulär så kontaktar vi dig!

_________________________________________________

Terminsbokning VT-22      startar vecka 3 (17/1-23/1)

Befintliga medlemmar: (som har varit medlem under HT21) Måndagen den 3 /1 kl. 10 går det bra att boka in sig om man har varit med i en grupp under HT2021. Då kan man boka in sig i den grupp man tränat i under föregående termin. Gruppbyten kan göras då bokningen öppnas upp för alla nya medlemmar.

Nya medlemmar:

Måndagen den 10/1 kl.10 öppnas det för nya medlemmar.

Klicka på den önskade gruppen för att få upp mer information.

Höstterminen 2022 startar vecka prel. v.34

Barngrupper - födda 2011-2015

Ungdomsgrupper - födda 2010-2007

Seniorgrupper - födda 2006 och tidigare

OBS! För att gruppen ska bli av så ska det vara minst 15 st deltagare och minst tre föräldratränare, blir det färre barn och om vi inte får några föräldratränare så ställs gruppen in.

OBS! Vi jobbar för fullt för att få fram ledare till några av våra barngrupper. Om du eller någon du känner är intresserad av att hjälpa oss bli tränare får ni gärna höra av er till Carin på kansliet, ct@turebergfriidrott.se

Nu erbjuder vi nya digitala betalningsmetoder – allt för att vi som förening ska kunna digitalisera och förenkla vår administration. För samtliga betalningar tillkommer en administrationsavgift mellan 9 - 59 kr.

Vid avbokning fram till 2 veckor innan anmäld vecka återbetalas hela beloppet utom 459 kr för administrationskostnader. Vid avbokning närmre inpå anmäld veckan behövs läkarintyg för att få tillbaka delar av avgiften.

Ideellt engagemang inom Tureberg FK / funktionär på våra arrangemang

Oavsett om du är kopplad till klubben eller är utomstående kan du anmäla dig via funktionärsanmälningslänken ovan.

Som förälder till barn/ungdomar i Tureberg Friidrott förväntas man vara behjälplig som funktionär vid tre tillfällen per år. Från och med det året den aktive fyller 15 år kan den aktive göra sina uppdrag själv. Detta ideella engagemang är en förutsättning för att föreningen ska kunna bedriva sin verksamhet och fortsätta utvecklas vidare under kommande år.
För att vara funktionär krävs inga förkunskaper. Det finns arbetsuppgifter både för nya funktionärer och de som har erfarenhet. Vill du sedan lära dig reglerna för de olika grenarna inom friidrotten så finner du lite här på vår hemsida.

Har ni frågor kontakta oss gärna på mail ct@turebergfriidrott.se

Visa mer