Så fungerar det

En engångskod skickas till din e-mail
Ange engångskoden i popup-fönstret
Läs informationen och filtrera fram det du är intresserad av
Välj lämplig grupp och "Anmäl"
Genomför betalning. Allt klart!

Bokningsinformation

Välkomna till vårt bokningssystem

Här kan du:

- Boka in dig i en träningsgrupp (terminsbokning) för födda 2010-2015. Övriga åldrar kommer att faktureras senare från Tureberg FK. Födda 2009/08/07 o äldre som har gått HT2021 ligger kvar i sina grupper och får kallelse/faktura separat från kansliet.

- Boka sommarfriidrottskolan: Öppnas upp v.6 2022.

- Övrigt

- Är du 13 år och äldre? Klicka på länken nedan och fyll i vårt intresseformulär så kontaktar vi dig!

Börja friidrotta

_________________________________________________

Terminsbokning VT-22        VT 2022 startar vecka 3 (17/1-23/1)

Befintliga medlemmar: (som har varit medlem under HT21)

Måndagen den 3 /1 kl. 10 öppnar bokningen för dig som har varit med i en grupp under HT2021. (Det står att bokningen inte är öppen men just för er som har tränat HT 2021 så är det bara att gå vidare för att boka er en plats.)Man kan man boka in sig i den grupp man tränat i under föregående termin. Gör detta före den 10 januari för att inte gå miste om platsen i din grupp. Gruppbyten kan göras då bokningen öppnas upp för alla nya medlemmar.

Nya medlemmar:

Måndagen den 10/1 kl.10 öppnas det för nya medlemmar.

Om du är ny medlem är det bra att du redan nu skapar eller redigerar din profil enligt nedan.

Hur gör jag en bokninng?

Ange din e-mailadress
En engångskod skickas till din e-mail
Ange engångskoden i popup-fönstret
Läs informationen och filtrera fram det du är intresserad av
Välj lämplig grupp och "Anmäl"

Genomför betalning. Allt klart!

Fyll i din mejladress och använd engångskoden som kommer till denna adress som inloggningsuppgift. Välj sedan den gruppen som ditt barn har deltagit under HT 21, är ni helt nya så välj en grupp med ledig plats och tid som passar er.

Färgerna på grupperna betyder inget särskilt utan är bara ett namn på varje grupp. Grupperna är döpta efter det år barnen är födda.

"Ej öppen" betyder att du inte har möjlighet att boka än p.g.a. att du inte varit medlem HT-21, eller att du avsagt dig platsen. Gäller ej: om du har gått i en grupp under HT 2021, då kan du bara klicka vidare i bokningen så kommer ni vidare i bokningen

OBS! För att gruppen ska bli av så ska det vara minst 15 st deltagare och minst tre föräldratränare, blir det färre barn och om vi inte får några föräldratränare så ställs gruppen in.

OBS! Vi jobbar för fullt för att få fram ledare till några av våra barngrupper. Om du eller någon du känner är intresserad av att hjälpa oss som tränare får ni gärna höra av er till Carin på kansliet, ct@turebergfriidrott.se

Medlemskap och avgifter 2022, klicka på länken nedan.

Avgifter och medlemskap

Funktionärsuppdrag

Som förälder till barn/ungdomar i Tureberg Friidrott förväntas man vara behjälplig som funktionär vid tre tillfällen per år. Från och med det året den aktive fyller 15 år kan den aktive göra sina uppdrag själv. Detta ideella engagemang är en förutsättning för att föreningen ska kunna bedriva sin verksamhet och fortsätta utvecklas vidare under kommande år.
För att vara funktionär krävs inga förkunskaper. Det finns arbetsuppgifter både för nya funktionärer och de som har erfarenhet. Vill du sedan lära dig reglerna för de olika grenarna inom friidrotten så finner du lite här på vår hemsida.

Nu erbjuder vi nya digitala betalningsmetoder – allt för att vi som förening ska kunna digitalisera och förenkla vår administration. För samtliga betalningar tillkommer en administrationsavgift.

Vid avbokning fram till 2 veckor innan anmäld vecka återbetalas hela beloppet utom 459 kr för administrationskostnader. Vid avbokning närmre inpå anmäld veckan behövs läkarintyg för att få tillbaka delar av avgiften.

Har ni frågor kontakta oss gärna på mail ct@turebergfriidrott.se

Visa mer