Så fungerar det

Så fungerar det

1
Ange din e-mailadress
2
En engångskod skickas till din e-mail
3
Ange engångskoden i popup-fönstret
4
Läs informationen och filtrera fram det du är intresserad av
5
Välj lämplig grupp och "Anmäl"
6
Genomför betalning. Allt klart!

Bokningsinformation

Välkomna till Turebergs bokningssida!

Anmälan till våra barngrupper 2013-2018 inför höstterminen 2024 öppnar enligt nedan;

 

Måndag den 22/7 kl. 10.00 öppnar anmälan till den grupp man tränat i under VT-24 för de som varit medlemmar under våren. Turebergs bokningssida

Måndag den 12/8 kl. 10.00 öppnar anmälan till alla grupper för nya medlemmar. Turebergs bokningssida

Färgerna på gruppen är bara för vår adminstration och inget annat.

Om du är ny medlem är det bra om du redan nu skapar eller redigerar din profil enligt instruktionen på anmälningssidan. Turebergs bokningssida

 

HT 2024 startar v.34. Våra barngrupper tränar endast fredagar, lördagar eller söndagar. Kallelse till start från respektive grupp skickas ut från Sportadmin några dagar före. Kolla i "skräpmailen" då det finns en stor risk att inbjudan/kallelse hamnar där.

 

Om man inte har friidrottat och grupperna är fullbokade så anmäl er här Börja friidrotta - Intresseanmälan

så kontaktar vi er.

 

 

Vill du hjälpa till som ledare/tränare i våra barngrupper 2015-2018? Fyll då i följande formulär så kontaktar vi dig inom kort.  Föräldratränare till 2015-2017

Vid betald faktura så accepterar man Turebergs medlemsvillkor 2024 gällande avgifter och funktionärsuppdrag.

OBS! Har ni ett familjemedlemskap så välj familjemedlemskap vid betalning, ej enskild medlem.
 

 

-Medlemskap, fortsätt till bokningssidan och klicka på bli medlem.

 

_______________________________

 

 

Befintliga medlemmar: (som har varit medlem under VT24) har förtur till bokningen. (Det står att bokningen inte är öppen men just för er som har tränat i en grupp VT24 så är det bara att gå vidare för att boka er en plats.) Man kan bara boka in sig i den grupp man tränat i under föregående termin. För att inte gå miste om platsen i din grupp så boka snarast. Gruppbyten kan göras då bokningen öppnas upp för alla nya medlemmar. Kontakta Turebergs kansli för att få hjälp med gruppbytet.

 

Hur gör jag en bokning?

 

Ta upp sidan med alla grupper, där väljer du sedan den grupp som du vill anmäla dig till. Klicka på den grupp som ni vill anmäla er till och följ sedan instruktioner för fortsatt bokning.

 

Färgerna på grupperna betyder inget särskilt utan är bara ett namn på varje grupp. Grupperna är döpta efter det år barnen är födda.

 

"Ej öppen" betyder att du inte har möjlighet att boka än p.g.a. att du inte varit medlem VT24, eller att du avsagt dig platsen. 

 

OBS! För att gruppen ska bli av så ska det vara minst 15 st deltagare och minst tre föräldratränare, blir det färre barn och om vi inte får några föräldratränare så ställs gruppen in.

 

OBS! Vi jobbar för fullt för att få fram ledare till några av våra barngrupper födda 2016-2018. Om du eller någon du känner är intresserad av att hjälpa oss som tränare får ni gärna höra av er till Carin på kansliet, ct@turebergfriidrott.se eller så fyll i denna länk Anmälan till föräldratränare i Tureberg FK - Turebergs Friidrottsklubb - SportAdmin

så återkommer jag till er.

 

 

Medlemskap / funktionärsuppdrag och avgifter 2024, klicka på länken nedan.

Avgifter

Funktionärsinfo

Som förälder till barn/ungdomar i Tureberg Friidrott ska man vara behjälplig som funktionär vid ett par tillfällen/år. Från och med det året den aktive fyller 15 år kan den aktive göra sina uppdrag själv. Detta ideella engagemang är en förutsättning för att föreningen ska kunna bedriva sin verksamhet och fortsätta utvecklas vidare under kommande år.
För att vara funktionär krävs inga förkunskaper. Det finns arbetsuppgifter både för nya funktionärer och de som har erfarenhet. Vill du sedan lära dig reglerna för de olika grenarna inom friidrotten så finner du lite här på vår hemsida.

Detta ideella engagemang är en förutsättning för att föreningen ska kunna bedriva sin verksamhet och fortsätta utvecklas vidare under kommande år. 

Nu erbjuder vi nya digitala betalningsmetoder – allt för att vi som förening ska kunna digitalisera och förenkla vår administration. För samtliga betalningar tillkommer en administrationsavgift. 

Anmälan är bindande. Vid avbokning fram till 1 vecka innan anmäld vecka återbetalas hela beloppet utom 150 kr för administrationskostnader. Vid avbokning närmre inpå anmäld veckan behövs läkarintyg för att få tillbaka delar av avgiften. 

Har ni frågor kontakta oss gärna på mail kansli@turebergfriidrott.se

Visa mer