Så fungerar det

Så fungerar det

1
Ange din e-mailadress
2
En engångskod skickas till din e-mail
3
Ange engångskoden i popup-fönstret
4
Läs informationen och filtrera fram det du är intresserad av
5
Välj lämplig grupp och "Anmäl"
6
Genomför betalning. Allt klart!

Bokningsinformation

Välkomna till vårt bokningssystem

 

Hur man bokar: 

Ny medlem

Klicka på den blå knappen "Logga in för att boka". Fyll i din e-post i första steget och därefter den nya medlemmens personnummer samt övriga kontaktuppgifter. Du har nu skapat ett konto. Det mailas nu en engångskod till angiven e-post, skriv in engångskoden. Därefter får du välja vilken medlem du vill boka.

Klicka sedan på den grupp du vill boka den nya medlemmen till. Klicka på "Boka" längst ner. Du kommer att få ett mail som bekräftelse på din bokning. 

 

Gruppen är full. Hur gör jag?

Är gruppen full klickar du dig ändå in på gruppen och trycker sedan på den gula knappen "prenumerera". Ni får då ett mail då det blir en ledig plats i önskad grupp. Först till kvarn gäller på denna plats. 

 

Befintlig medlem

Har du redan ett konto klicka på den blåa knappen "Logga in för att boka". Fyll i din e-post i första steget, det mailas nu en engångskod till din e-postadress, skriv in engångskoden. Därefter får du välja vilken medlem som du vill boka. Vill du lägga till fler personer i familjen klickar du på "Ny deltagare". Klicka sedan på den grupp som du vill boka. Klicka på "Boka" längst ner. Du kommer att få ett mail som bekräftelse på din bokning.

 

OBS! Du blir inte automatiskt bokad i en grupp bara genom att skapa ett konto.

 

Betalning

Nu erbjuder vi nya digitala betalningsmetoder - allt för att vi som förening ska kunna digitalisera och förenkla vår administration. För dig som medlem innebär det en smidigare upplevelse vid anmälan och betalning, och fler betalningsmetoder. För samtliga betalningsmetoder tillkommer en transaktionsavgift på 9-59kr

 

 

Har ni frågor kontakta oss gärna på mail info@hudikgympan.nu 

Visa mer