Så fungerar det

Ange din e-mailadress
En engångskod skickas till din e-mail
Ange engångskoden i popup-fönstret
Läs informationen och filtrera fram det du är intresserad av
Välj lämplig grupp och "Anmäl"
Genomför betalning. Allt klart!

Bokningsinformation

Välkomna till vårt bokningssystem!

Terminsbokning VT-21

Vi planerar att starta upp befintliga grupper som vanligt till vårterminen. Det är oroliga tider så vi hoppas på er förståelse för att det kan ske förändringar i och med uppdateringar från Folkhälsomyndigheten. GF Uppsalaflickorna vill göra det bästa både ur ett samhälls- och medlemsperspektiv.

När öppnar anmälan?

• Måndag den 30/11 kl. 10.00 öppnar anmälan till den grupp man tränat i under HT-20  för de som varit medlemmar under hösten.
  • Onsdagen den  2/12 kl. 10.00 öppnar anmälan till alla grupper för de som varit medlemmar under hösten.
  • Måndag den 7/12 kl. 10.00 öppnar anmälan för nya medlemmar.

Om du är ny medlem är det bra att du redan nu skapar eller redigerar din profil enligt ovan.

"Ej öppen" betyder att du inte har möjlighet att boka än p.g.a. att du inte varit medlem HT-20.

Vilken grupp ska jag anmäla mitt barn till?

Till vårterminen rekommenderar vi att anmäla till samma grupp man gick i under höstterminen så länge er ledare inte rekommenderat något annat. En gymnast född 2016 anmäls till en 3-4 års grupp både höstterminen 2020 och vårterminen 2021 om inget annat diskuteras.

Prenumerations/kösystem
Du kan "Prenumerera" om din önskade grupp är fullbokad. Om gruppen står som "Fullbokad" på vår Anmälningssida så kan du klicka på gruppen följt att klicka på knappen "Prenumerera". Du kommer sedan att få ett mejl med en anmälningslänk skickat till dig om det finns en plats ledig i gruppen längre fram. Först till kvarn tillämpas.

Avgifter

För att träna i GF Uppsalaflickorna betalas en medlemsavgift på 100 kr /år som beslutas på föreningens årsmöte och en träningsavgift/termin som baseras på antal träningstimmar och vilken licensförsäkring som krävs.

Har ni frågor kontakta oss gärna på mail info@gfuppsalaflickorna.se eller på telefon 018-225025.

Visa mer