Så fungerar det

Ange din e-mailadress
En engångskod skickas till din e-mail
Ange engångskoden i popup-fönstret
Läs informationen och filtrera fram det du är intresserad av
Välj lämplig grupp och "Anmäl"
Genomför betalning. Allt klart!

Bokningsinformation

Anmälan Höst 2021

Om en grupp är full kan du välja att bevaka den!
Du kan även göra en intresseanmälan inför nästa termin här.

Corona-anpassning

Vad bör Ni göra?

• Stanna hemma vid förkylnings- & sjukdomssymtom.
  • Tvätta händerna innan träning, uppmana era barn att hosta/nysa i armvecket.
  • Komma ombytt till träningen – använd inte dusch/omklädningsrum i hallen.
  • Hålla avstånd i korridorer och allmänna utrymmen.

Vad gör Vi?

• Delar ut handsprit till alla i början av passen.
  • Undviker övningar & lekar med närkontakt i största möjliga mån.
  • Uppmanar våra ledare att stanna hemma vid symtom.
    (detta kan leda till att det periodvis blir stor variation på ledare)

____________________________________________________________________________________________

Information om våra olika grupper och aktiviteter hittar du på vår hemsida www.hylliegf.com
Alla våra aktiviteter är på Hyllie Sportcenter (Bollspelsvägen 3, Malmö).

Vanliga frågor:

Kan man prova på innan man anmäler sig och betalar?
Vi erbjuder inga provtillfällen utöver våra Öppna Hus. Man måste ha fått en plats i en grupp för att deltaga. Avanmäler man sig efter första tillfället återbetalas avgiften exklusive medlemsavgiften.

Jag får ingen engångskod skickad till min e-post
Kolla så att den inte hamnat i skräpkorgen och att du tillåter mail från no_reply@utskick.sportadmin.se

Hur loggar jag in?
Följ stegen under Så fungerar det uppe i höger hörn. Problem? Kontakta oss på ola.lind@hylliegf.com

Det står att mitt barn är för ungt/gammalt för vald grupp?
Det är endast en varning och det går att anmäla ändå - men vi ber er respektera vår åldersindelning, se nedan!

Gruppen är full, kan jag stå i kö?
Genom att välja 'bevaka grupp' inne på en grupp får ni mail när en plats blir ledig! Vi har inget kössystem, först till kvarn gäller.

VIKTIGT - VAL AV GRUPP:

Åldrar på grupper avser den termin barnet fyller år
Ex: Barngymnastik 7-8 år. Barnet är eller fyller minst 7 år under terminen.

Parkour:
Nybörjare 6-7 år anmäler sig till Steg 1.

Nybörjare 8+ år anmäler sig till Steg 2.
Steg 3 kräver tidigare erfarenhet av parkour/freerunning/gymnastik.
Kontakta oss via mail vid intresse.

Dance Gymnastics:
Nybörjare anmäler sig till Steg 6 (efter åldersindelning).

Steg 5 kräver tidigare erfarenhet av gymnastik/dans. Kontakta oss via mail vid intresse.

Övriga grupper:
Se åldersindelning för att välja rätt grupp.

OBS! Önskar ni boka mer än 1 pass/vecka i samma inriktning, boka då 1 och maila oss ang vilket andra pass ni vill gå, för att erhålla rabatt (gäller Parkour & Dance Gymnastics i mån av lediga platser).

Betalning

Vi använder Kansliservice – ett automatiserat och digitalt föreningssystem för att skapa ännu bättre förutsättningar att utveckla vår verksamhet. För dig som medlem innebär det att du kan betala avgiften med tre digitala betalningsmetoder:

• Kortbetalning
  • Fakturabetalning
  • Delbetalning

Systemet innebär en minskad manuell administration för oss som förening och ett effektivare sätt att hantera anmälningar vid terminsstart.

En administrationsavgift mellan 9 - 59 kr per betalning tillkommer för att täcka transaktionskostnader, automatiserade funktioner och ger dig som medlem tillgång till MedlemsAppen.

Villkor för återbetalning

• Återbetalning av medlemsavgift sker aldrig efter det att deltagaren betalt in medlemsavgift i samband med anmälan.

• Återbetalning av träningsavgift görs inte om det passerat mer än 3 veckor sedan anmälningsdatum (då endast mot uppvisande av sjukintyg eller liknande). Vid avanmälan innan 3 veckor har passerat, återbetalas träningsavgiften motsvarande resterande tillfällen på terminen (från det datum avanmälan meddelades).

• Återbetalning av lägeravgift vid avbokning innan sista anmälningsdag görs på hela avgiften exklusive 50 kr, avbokning efter sista anmälningsdag återbetalas ej (endast mot uppvisande av sjukintyg eller liknande).
GDPR:

- Hyllie Gymnastikförening - Bollspelsvägen 3, 21625 Malmö - www.hylliegf.com  - Kontakt: ola@hylliegf.com - anna@hylliegf.com
Visa mer