Så fungerar det

Ange din e-mailadress
En engångskod skickas till din e-mail
Ange engångskoden i popup-fönstret
Läs informationen och filtrera fram det du är intresserad av
Välj lämplig grupp och "Anmäl"
Genomför betalning. Allt klart!

Bokningsinformation

Anmälan Vår 2021

• 14/12 kl.10 Anmälan öppnar för befintliga medlemmar till samma grupp.

• 17/12 kl. 10 Anmälan öppnar för befintliga medlemmar till annan grupp.

• 21/12 kl. 10 Anmälan öppnar för allmänheten.

Vårterminen startar vecka 4 och slutar vecka 22 med uppehåll under sportlov och påsklov (totalt 17 veckor).

Information om våra olika grupper och aktiviteter hittar du på vår hemsida www.hylliegf.com
Alla våra aktiviteter är på Hyllie Sportcenter (Bollspelsvägen 3, Malmö).

"Jag får ingen engångskod skickat till min e-post" Kolla i att den inte hamnat i skräpkorgen och att du tillåter mail från no_reply@utskick.sportadmin.se

"Hur loggar jag in?" - följ stegen under Så fungerar det uppe i höger hörn. Problem? Kontakta oss på ola.lind@hylliegf.com

Full grupp? Genom att trycka 'prenumerera' på en grupp får ni mail när en plats blir ledig! Vi har inget kössystem.

Observera att vi inte erbjuder provtillfällen!

____________________________________________________________________________________________

VIKTIGT, LÄS FÖRST:

Åldrar på grupper avser den termin barnet fyller år
Ex: Barngymnastik 7-8 år. Barnet är eller fyller minst 7 år under terminen.

Parkour:
Nybörjare 6-7 år anmäler sig till Steg 1.

Nybörjare 8+ år anmäler sig till Steg 2.
Steg 3 kräver tidigare erfarenhet av parkour/freerunning/gymnastik.
Kontakta oss via mail vid intresse.

Dance Gymnastics:

Nybörjare anmäler sig till Steg 6 (efter åldersindelning).

Steg 5 kräver tidigare erfarenhet av gymnastik/dans. Kontakta oss via mail vid intresse.

Övriga grupper:

Se åldersindelning för att välja rätt grupp.

OBS! Önskar ni boka mer än 1 pass/vecka, boka då 1 och maila oss ang vilket andra pass ni vill gå,
för att erhålla rabatt (gäller Parkour & Dance Gymnastics i mån av lediga platser).

Betalning

Vi använder Kansliservice – ett automatiserat och digitalt föreningssystem för att skapa ännu bättre förutsättningar att utveckla vår verksamhet. För dig som medlem innebär det att du kan betala avgiften med tre digitala betalningsmetoder:

• Kortbetalning
  • Fakturabetalning
  • Delbetalning

Systemet innebär en minskad manuell administration för oss som förening och ett effektivare sätt att hantera anmälningar vid terminsstart.

En administrationsavgift mellan 9 - 59 kr per betalning tillkommer för att täcka transaktionskostnader, automatiserade funktioner och ger dig som medlem tillgång till MedlemsAppen.

Villkor för återbetalning

• Återbetalning av medlemsavgift sker aldrig efter det att deltagaren betalt in medlemsavgift i samband med anmälan.
  • Återbetalning av träningsavgift görs inte om ni deltagit i verksamheten mer än 3 veckor (då endast mot uppvisande av sjukintyg eller liknande). Vid uträknandet av summan för återbetalning gäller det datum vid vilket deltagarens målsman meddelat att deltagaren avser att avsluta sin medverkan.
  • Återbetalning av lägeravgift vid avbokning innan sista anmälningsdag görs på hela avgiften exklusive 50 kr, avbokning efter sista anmälningsdag återbetalas ej.
GDPR:
Visa mer