Så fungerar det

Så fungerar det

1
Ange din e-mailadress
2
En engångskod skickas till din e-mail
3
Ange engångskoden i popup-fönstret
4
Läs informationen och filtrera fram det du är intresserad av
5
Välj lämplig grupp och "Anmäl"
6
Genomför betalning. Allt klart!

Bokningsinformation

OBS! Läs informationen på denna sida noggrant innan du gör din anmälan!

Hej och välkommen till Solna Klätterklubb!

På denna sida kan du göra följande:

  • Bli medlem i klubben
  • Anmäla dig till Klätterskolan (nybörjare)
  • Återanmäla dig till Klätterskolan (befintliga deltagare)
Längst ner klickar du på "Gå vidare" för att se de olika alternativen för anmälan. Där kan du också klicka på alternativen för att se mer information.
---

Information om Solna Klätterklubb

Vi är klubben som jobbar för att främja klättring i alla dess former samt alpinism. Hit är du välkommen oavsett om du är nybörjare eller gammal klippräv, elitklättrare eller funktionär.
 
Som medlem är man välkommen att delta på alla inspirationskvällar, föredrag, utflykter samt kurser som vi anordnar tillsammans med våra medlemmar! Vi välkomnar alla initiativ och arbetar för att hjälpa er att realisera era idéer genom finansiellt stöd och ett stort nätverk. Utöver vårt medlemsarbete jobbar klubben även med att främja klättring som elitidrott. Varje år anordnar vi ett flertal bredd- och elittävlingar samt stöttar ett gäng fantastiska elitklättrare.
 
Klubben är medlem i Svenska Klätterförbundet (SKF) och är därigenom ansluten till Sveriges
Riksidrottsförbund (RF).
 
Notera att i tillägg till avgiften för medlemskap tillkommer en adminavgift för betalningen på 29kr för medlemskapet.
---

Information om Klätterskolan

Solna Klätterklubb har ett nära samarbete med Klättercentret, där vi tillsammans bedriver vår juniorverksamhet Klätterskolan, samt anordnar bredd- och elittävlingar. Träningen sker på anläggningarna i Akalla, Solna och Telefonplan.
 

Kalender Klätterskolan höstterminen 2024:

  • Terminsstart - mån 2 sept - sön 8 sept (v.36)
  • Uppehåll höstlov - mån 28 okt - sön 3 nov (v.44)
  • Terminsavslutning - mån 25 nov - sön 1 dec (v.48)

    Solna Climbing Teams terminsschema avviker från övriga grupper och tilldelas berörda inför terminsstart.

---

Återanmälan inför höstterminen 2024

- Måndagen 6 maj kl.12.00 öppnar återanmälan med särskild förtur att endast kunna boka samma grupp som VT24. Detta för att värna om gruppdynamiken.

- Torsdagen 9 maj kl.12.00 öppnar bokningen upp för möjligheten att boka en ny grupp, om ni rekommenderats upp i nivå, ska boka Säkringsgrupp, önskar byta dag, tid eller anläggning.

- Söndagen den 2 juni kl.21.00 stänger bokningen via denna bokningssida. Har ni missat att återanmäla er kan ni då maila oss så kan vi hjälpa till att boka in er manuellt i grupper med platser kvar.

Vi erbjuder fler platser än vad ni är deltagare, så att alla som önskar återanmäla sig enkelt ska kunna boka en grupp som passar er.

 

Bokning av Fortsättningsnivå, Avancerad Nivå samt Solna Climbing Team är endast möjlig om du fått en sådan nivårekommendation registrerad inom SportAdmin av din tränare.

 

Förändringar till HT24:

- Grupper enbart inriktade på bouldering kommer att erbjudas. Bokning för detta öppnar v.24. I dessa grupper behöver varken elev eller förälder något grönt kort. Föräldrar deltar ej. Mer detaljerad information kring detta skickas ut veckan innan bokningen öppnar.
- Grupper för 7-9 år tränar endast 1h. Priset för dessa grupper är 2 550 kr (äldre åldersgrupper tränar 1h och 45 min och
kostar 2 999 kr ).

 

Logga in:

Du loggar in genom att klicka på den gröna knappen "Logga in" och anger den mailadress du angivit vid registrering av ditt barn tidigare. Du får då en engångskod skickad till din mail som du anger i rutan. Därefter får du välja vilket barn du vill anmäla till Klätterskolan. Grupperna är bokningsbara först efter du loggat in.

 

Att välja grupp:

Välj den nivå på grupp som du blivit rekommenderad av din tränare under terminen. Er rekommendation bör tilldelas i samband med att ni loggar in på denna bokningssida. Har du inte fått någon nivårekommendation bör du välja samma som du hade föregående termin.

 

Du som gick Nybörjargrupp förra terminen:

Rekommenderas boka Grundnivå eller högre (se din individuella rek.). Er gamla grupp har gjorts om till Grundnivå. Ni har alltså särskild förtur att boka Grundnivå som erbjuds samma tid som ni hade bokat VT24.

 

Åldersgrupper:

Se till att boka en grupp som överensstämmer med ditt barns ålder/födelseår. Du får INTE boka in ett barn som är yngre än 13 år och saknar grönt kort i en grupp som är för 13 år eller äldre. Anledningen till detta är att de i dessa grupper säkrar varandra, ett moment som kräver viss mognad och ansvar.
Det är dock tillåtet att boka in en elev bland yngre elever, om ni ex önskar stanna kvar med nuvarande kompisar trots att eleven blivit äldre.

 

Rabatt vid bokning av 2 Klätterskolegrupper:

Vid bokning av 2 Klätterskolegrupper erhålls en rabatt på 15% av terminsavgiften för en av grupperna. Mellanskillnaden kommer att återbetalas efter genomförd bokning.

 

Byte av anläggning:

Ni kan byta anläggning utan att rådfråga tränare eller oss som administrerar Klätterskolan. Om ett byte av anläggning betyder att ert barn kan fortsätta klättra är det alltid en välkommen lösning!

 

Inställd/fullsatt grupp:

Du kan bevaka en önskad grupp om denna är fullbokad - varpå du får ett mail om det uppstår en ledig plats. 

Observera att om vi får in för få bokningar till en grupp kan gruppen ställas in. Vi garanterar då plats inom en annan grupp.

 

Anmälan och avbokning:

Anmälan via denna bokning är bindande. 

Vid avbokning senare än 30 dagar innan terminsstart debiteras en anmälningsavgift om 500 kr oavsett om fakturan är betald eller ej. Vid avbokning senare än 14 dagar innan debiteras hela beloppet. Vid sjukdom/skada krävs läkarintyg för återbetalning. Avbokning ska ske skriftligen till klatterskolan@klattercentret.se.

 

Från VT24 kravställer vi att samtliga deltagare under 13 år har en medföljande vuxen med säkringskort (Grönt Kort) som närvarar för att säkra under Klätterskolans tillfällen minst varannan vecka.

Att säkra innebär att på ett säkert sätt hålla i repet när någon annan klättrar. Detta för att garantera mängden klättring för deltagarna. För de familjemedlemmar som är intresserade av att ta grönt kort erbjuder vi 25% rabatt på Topprepskurs på Klättercentret. Mer information kring detta skickas ut inför terminsstart.

--

Vill du börja som ny i vår Klätterskola?

Anmälan till höstterminen i Klätterskolan är nu stängd. Fram till att terminen börjar kan du fylla i en intresseanmälan för höstterminen 2024 via denna länk. När det blir aktuellt kommer du då att få all relevant information som behövs för att förbereda dig för höstterminens bokning.

---

SportAdmins Medlemsapp

Vi använder oss av SportAdmins Medlemsapp under terminen för att kommunicera ut information om träningarna, samt för att samla de erbjudanden som både deltagare och föräldrar har hos Solna Klätterklubb och Klättercentret.
 
I appen finns även barnens Medlemskort, samt en lista på kommande träningstillfällen, så att du t.ex. kan se när det är uppehåll för lov, terminsavslutning, mm.

---

Kontakt

Har du några frågor om medlemskap, vänligen kontakta oss per mail på medlem@solnaklatterklubb.se 

Har du några frågor om Klätterskolan, maila klatterskolan@klattercentret.se 

Det kan ev. dröja några dagar för svar, vi tackar på förhand för ditt tålamod!

 

Tack igen för visat intresse, vi ses på klätterväggen!

Med vänliga hälsningar,

Solna Klätterklubb - i samarbete med Klättercentret

Visa mer