Så fungerar det

Så fungerar det

1
Ange din e-mailadress
2
En engångskod skickas till din e-mail
3
Ange engångskoden i popup-fönstret
4
Läs informationen och filtrera fram det du är intresserad av
5
Välj lämplig grupp och "Anmäl"
6
Genomför betalning. Allt klart!

Bokningsinformation

OBS! Läs informationen på denna sida noggrant innan du gör din anmälan!

Hej och välkommen till Solna Klätterklubb!

På denna sida kan du göra följande:

 • Bli medlem i klubben
 • Anmäla dig till Klätterskolan (nybörjare)
 • Återanmäla dig till Klätterskolan (befintliga deltagare)
Längst ner klickar du på "Gå vidare" för att se de olika alternativen för anmälan. Där kan du också klicka på alternativen för att se mer information.
---

Information om Solna Klätterklubb

Vi är klubben som jobbar för att främja klättring i alla dess former samt alpinism. Hit är du välkommen oavsett om du är nybörjare eller gammal klippräv, elitklättrare eller funktionär.
 
Som medlem är man välkommen att delta på alla inspirationskvällar, föredrag, utflykter samt kurser som vi anordnar tillsammans med våra medlemmar! Vi välkomnar alla initiativ och arbetar för att hjälpa er att realisera era idéer genom finansiellt stöd och ett stort nätverk. Utöver vårt medlemsarbete jobbar klubben även med att främja klättring som elitidrott. Varje år anordnar vi ett flertal bredd- och elittävlingar samt stöttar ett gäng fantastiska elitklättrare.
 
Klubben är medlem i Svenska Klätterförbundet (SKF) och är därigenom ansluten till Sveriges
Riksidrottsförbund (RF).
 
Notera att i tillägg till avgiften för medlemskap tillkommer en adminavgift för betalningen på 29kr för medlemskapet.
---

Information om Klätterskolan

Solna Klätterklubb har ett nära samarbete med Klättercentret, där vi tillsammans bedriver vår juniorverksamhet Klätterskolan, samt anordnar bredd- och elittävlingar. Träningen sker på anläggningarna i Akalla, Solna och Telefonplan.
 

Kalender Klätterskolan vårterminen 2024:

 • Terminsstart - mån 29 jan - sön 4 feb (v.5)
 • Uppehåll Sportlov - mån 26 feb - sön 3 mars (v.9)
 • Uppehåll Påsklov - fre 29 mars - sön 7 april (fre v.13- sön v.14)
 • Uppehåll röda dagar - ons 1 maj och fre 10 maj
 • Terminsavslutning: 
  Grupper som tränar mån, tis, tors slutar v.18
  Grupper som tränar ons, lör, sön slutar v.19
  Grupper som tränar fre slutar v.20

  Solna Climbing Teams terminsschema avviker från övriga grupper och tilldelas berörda inför terminsstart.

Återanmälan inför vårterminen 2024

- Måndagen 20/11 kl.12.00 öppnar återanmälan med särskild förtur att endast kunna boka samma grupp som HT23.

- Torsdagen 23/11 kl.12.00 öppnar bokningen upp för möjligheten att boka en ny grupp, om ni rekommenderats upp i nivå, ska boka Säkringsgrupp, önskar byta dag, tid eller anläggning.

- Söndagen den 17/12 kl.21.00 stänger bokningen via denna bokningssida. Har ni missat att återanmäla er kan ni då maila oss så kan vi hjälpa till att boka in er manuellt i grupper med platser kvar.

 

Vi erbjuder fler platser än vad ni är deltagare, så att alla som önskar återanmäla sig enkelt ska kunna boka en grupp som passar er.

 

Bokning av Fortsättningsnivå, Avancerad Nivå samt Solna Climbing Team är endast möjlig om du fått en sådan nivårekommendation registrerad inom SportAdmin av din tränare.

 

Logga in:

Du loggar in genom att klicka på den gröna knappen [Logga in] och anger den mailadress du angivit vid registrering av ditt barn tidigare. Du får då en engångskod skickad till din mail som du anger i rutan. Därefter får du välja vilket barn du vill anmäla till Klätterskolan. Grupperna är bokningsbara först efter du loggat in.

 

Att välja grupp:

Välj den nivå på grupp som du blivit rekommenderad av din tränare under terminen. Er rekommendation bör tilldelas i samband med att ni loggar in på denna bokningssida. Har du inte fått någon nivårekommendation bör du välja samma som du hade föregående termin. Alla som gått Nybörjargrupp ska boka Grundnivå kommande termin.

OBS! Vänligen följ tränarnas rekommendationer, då de grundar sig i en väl utförd och genomtänkt utvärdering. Har ditt barn blivit rekommenderad att stanna på nuvarande nivå eller byta till en lägre nivå uppmuntrar vi er att följa detta.

Följ denna länk för nivåförklaring

 

Rabatt vid bokning av 2 Klätterskolegrupper:

Vid bokning av 2 Klätterskolegrupper erhålls en rabatt på 15% av terminsavgiften för en av grupperna. Mellanskillnaden kommer att återbetalas efter genomförd bokning.

 

Byte av anläggning:

Ni kan byta anläggning utan att rådfråga tränare eller oss som administrerar Klätterskolan. Om ett byte av anläggning betyder att ert barn kan fortsätta klättra är det alltid en välkommen lösning!

 

Inställd/fullsatt grupp:

Du kan bevaka en önskad grupp om denna är fullbokad - varpå du får ett mail om det uppstår en ledig plats. 

Observera att om vi får in för få bokningar till en grupp kan gruppen ställas in. Vi garanterar då en plats i en annan grupp för att säkerställa att ditt barn ska få fortsätta klättra. 

 

Anmälan och avbokning:

Anmälan via denna bokning är bindande. 

Vid avbokning senare än 30 dagar innan terminsstart debiteras en anmälningsavgift om 500 kr oavsett om fakturan är betald eller ej. Vid avbokning senare än 14 dagar innan debiteras hela beloppet. Vid sjukdom/skada krävs läkarintyg för återbetalning. Avbokning ska ske skriftligen till klatterskolan@klattercentret.se.

Återanmälan för Solna Climbing Team

Återanmälan för Solna Climbing Team följer samma datum och villkor som våra övriga grupper.

 

Det finns endast en möjlig grupp att boka. Uppdelning mellan gruppens deltagare och tränare för respektive grupp kommer att tilldelas er inför terminsstart. Bokning av denna grupp är endast möjlig om du fått en sådan nivårekommendation registrerad inom SportAdmin av din tränare.

 

Frågor rörande bokning hänvisas till klatterskolan@klattercentret.se. Frågor rörande gruppens planering, och möjlighet att få medverka hänvisas till harry.denanto@klattercentret.se

 

Återanmälan till Alla Kan Klättra vårterminen 2024

Återanmälan för Alla Kan Klättra följer samma datum och villkor som våra övriga grupper.

Vill du börja som ny i vår Klätterskola?

Anmälan till Klätterskolans nybörjargrupper är nu stängd. Fram tills att vårterminen börjar kan du fylla i en intresseanmälan för vårterminen 2024 via denna länk. När det blir aktuellt kommer du då att få all relevant information som behövs för att förbereda dig inför bokning.

--

SportAdmins Medlemsapp

Vi använder oss av SportAdmins Medlemsapp under terminen för att kommunicera ut information om träningarna, samt för att samla de erbjudanden som både deltagare och föräldrar har hos Solna Klätterklubb och Klättercentret.
 
I appen finns även barnens Medlemskort, samt en lista på kommande träningstillfällen, så att du t.ex. kan se när det är uppehåll för lov, terminsavslutning, mm.

---

Kontakt

Har du några frågor om medlemskap, vänligen kontakta oss per mail på medlem@solnaklatterklubb.se 

Har du några frågor om Klätterskolan, maila klatterskolan@klattercentret.se 

Det kan ev. dröja några dagar för svar, vi tackar på förhand för ditt tålamod!

 

Tack igen för visat intresse, vi ses på klätterväggen!

Med vänliga hälsningar,

Solna Klätterklubb - i samarbete med Klättercentret

Visa mer