Så fungerar det

Ange din e-mailadress
En engångskod skickas till din e-mail
Ange engångskoden i popup-fönstret
Läs informationen och filtrera fram det du är intresserad av
Välj lämplig grupp och "Anmäl"
Genomför betalning. Allt klart!

Bokningsinformation

Några av våra grupper är nu öppna för anmälan för hösten 2021. Resterande öppnar den 9 augusti kl 9,00.

Klicka på den röda knappen "Logga in" ovan och följ instruktionerna för att kunna göra en bokning. Det kan ta några minuter innan koden kommer till din mail.

Är du osäker på vilken grupp som passar bäst kan du klicka på respektive grupp för att läsa mer.

Har du några frågor får du gärna kontakta oss på kansliet@turn.se

Är den grupp du önskar fullbokad?

Då finns det möjlighet att prenumerera på att få en avisering om när en plats blir ledig i aktuell grupp.

Gå in på aktuell grupp och klicka på knappen ”Prenumerera

Vill du hjälpa till som ledare kan ditt barn få förtur. Kontakta i så fall kansliet@turn.se så berättar vi mer.

Glöm inte att läsa igenom våra betalningsvilkor så att du ser vad som gäller kring eventuell återbetalning.

Vill du bli stödmedlem?

För dig som vill bli stödmedlem så klickar du på rubriken ”Övrigt” för att klicka vidare på ”Stödmedlem

Digital betalningsmetod

Nu erbjuder vi nya digitala betalningsmetoder – allt för att vi som förening ska kunna digitalisera och förenkla vår administration. För samtliga betalningar tillkommer en administrationsavgift mellan 9 - 59 kr.

Visa mer