Så fungerar det

Ange din e-mailadress
En engångskod skickas till din e-mail
Ange engångskoden i popup-fönstret
Läs informationen och filtrera fram det du är intresserad av
Välj lämplig grupp och "Anmäl"
Genomför betalning. Allt klart!

Bokningsinformation

Bokningsbart just nu:

• Kölistor
  • Nybörjargrupper i Konstsim

__________________________________________________

Hittar du inte aktiviteten du vill boka?

Om du inte hittar kursen du vill boka men hört att vi har reservplatser kan du mejla oss på simkurs@jarfallasim.org eller konstsim@jarfallasim.org. Vi stänger bokningen när kursen startat men kan ha lediga reservplatser!

LÄS PÅ!
Klicka på kursen du vill boka för att läsa om dess förkunskaper, datum och övrig information. Är du osäker på vilken aktivitet eller nivå som passar barnet? Läs mer om våra simidrotter och nivåer här:

Beskrivning av nivåer i Simskola - KLICKA HÄR

Beskrivning av nivåer i Konstsim - KLICKA HÄR

Hur bokar jag en aktivitet?

1. Skapa konto genom att ange din mejl och klicka på ”Logga in”. Följ instruktionerna.
    • Observera! Kontot ska skapas med barnets personnummer.
  2. Logga in med en engångskod (fås på mejl).
  3. Boka barnet till vald aktivitet. Ett bekräftelsemejl skickas efter genomförd bokning.
    • Viktigt! Läs bekräftelsemejlet och övrig information som skickas ut inför terminsstart.

Syskon?
Lägg till familjemedlemmar genom att klicka på "Lägg till person".

Observera!
Du bokar ingen kurs genom att endast skapa ett konto. Försäkra dig om att du bokat kursen genom bekräftelsemejlet som skickas ut efter du betalat.

Avbokning och återbetalning

• Vid avbokning senast 1 vecka innan kursstart återbetalas hela kursavgiften med ett avdrag på 200 kr (admin. avgift).
  • Vid avbokning 1–7 dagar innan kursstart återbetalas 75% av kursavgiften med ett avdrag på 200 kr (admin. avgift).
  • Vid frånvaro eller sjukdom sker ingen återbetalning med undantag om frånvaron beror på långvarig sjukdom som kan bekräftas med läkarintyg och som innebär sammanhängande frånvaroperiod på minst 3 veckor gällande terminssimskola och konstsim samt 5 dagar gällande intensivsimskola. Kontakt med föreningen måste ske snarast möjligt dock senast 1 vecka efter sjukdomsperioden om den ska vara aktuell för ev. kompensation.
  • Medlemsavgift och Qvicklys adminstrationsavgift återbetalas inte.

Vill du veta om en fullbokad aktivitet får lediga platser?
Om en kurs är fullbokad kan du bocka i "Bevaka" vilket ger dig möjligheten att bli erbjuden en plats ifall någon avbokar sin plats.

Kontakta oss!

simkurs@jarfallasim.org - Frågor om Simkurser

simolek@jarfallasim.org - Frågor om Sim&Lek (Simidrott för barn 4-8år)

konstsim@jarfallasim.org - Frågor om Konstsim