Så fungerar det

Så fungerar det

1
Ange din e-mailadress
2
En engångskod skickas till din e-mail
3
Ange engångskoden i popup-fönstret
4
Läs informationen och filtrera fram det du är intresserad av
5
Välj lämplig grupp och "Anmäl"
6
Genomför betalning. Allt klart!

Bokningsinformation

Välkommen till vårt bokningssystem!

-------------------------
Om ni har en iPhone och har fått en länk till bokningssystemet från oss, måste ni klistra in länken i er webbläsare för att ni ska kunna komma in i systemet och genomföra bokningen. Detta är en bugg, som Sportadmin tittar på, men vi vet inte när det kommer lösas. Vi beklagar besväret!
---------------------------

Vi har nu startat upp ytterliggare två grupper i Glasbrukshallen. Det är en Stor & Liten grupp kl 10-11 samt en nybörjargrupp kl 11-12. Terminen för dessa två grupperna startar vecka 7. Alla övriga grupper har redan dragit igång.

 

Missa inte våra nystartade grupper i Annebergsskolan som ni finner längst ner på bokningssidan under "Kvinnlig AG". Där finns två nybörjargrupper och en fortsättningsgrupp som bedrivs på samma sätt som övriga barngrupper fast med inslag av kvinnlig artistisk gymnastik.

 

Uppe i höger hörn hittar ni instruktioner om hur inloggning och bokning går till.

Gör gärna en kostnadsfri bokning till vår Påminn-om-platssläpp-grupp för att se hur det funkar. Samtidigt anmäler du då att du vill att vi påminner dig om när platssläpp närmar sig.

 

Tänk på att om ni redan har en profil i föreningen, måste ni logga in med samma mailadress för att komma åt just den deltagarens profil igen och därefter kunna boka.

 

Vanliga frågor

Visa mer