Så fungerar det

Ange din e-mailadress
En engångskod skickas till din e-mail
Ange engångskoden i popup-fönstret
Läs informationen och filtrera fram det du är intresserad av
Välj lämplig grupp och "Anmäl"
Genomför betalning. Allt klart!

Bokningsinformation

Välkomna till vårt bokningssystem

För gymnaster som tränat hos oss under våren 2021 öppnar anmälan den 8e juni kl 08.00 för hösten. För nya medlemmar öppnar anmälan den 22e juni kl 08:00.

Finns det ledig plats i någon av våra grupper kan du se detta här nedan. Ni kan filtrera på ålder och på plats. Klicka på gruppen för att få upp mer information om den.

Är ni osäkra på vilken grupp som passar ert barn bäst så ta en titt på vår hemsida för mer info www.gksplitt.se

Nu erbjuder vi nya digitala betalningsmetoder – allt fo¨r att vi som fo¨rening ska kunna digitalisera och fo¨renkla va°r administration. Fo¨r dig som medlem inneba¨r det en smidigare upplevelse vid anma¨lan och betalning, och fler betalningsmetoder. Fo¨r samtliga betalningar tillkommer en administrationsavgift mellan 9 - 59 kr.

Dessutom fa°r du tillga°ng till MedlemsAppen = kalender, kallelser, digitalt medlemskort, sama°kning, utskick, m.m. Ladda ner ”SportAdmin MedlemsApp” fra°n AppStore eller Google Play, efter att du har betalat medlemsavgiften sa° fa°r du ocksa° tillga°ng till Medlemskortet och eventuella medlemserbjudanden direkt!

Har ni frågor kontakta oss gärna på mail kansli@gksplitt.se

Visa mer