Så fungerar det

Ange din e-mailadress
En engångskod skickas till din e-mail
Ange engångskoden i popup-fönstret
Läs informationen och filtrera fram det du är intresserad av
Välj lämplig grupp och "Anmäl"
Genomför betalning. Allt klart!

Bokningsinformation

Välkommen till Lingförbundets bokningssida!

• För nya medlemmar öppnar bokningen för VT- 21 den 30/11 kl 08:00.
  • Befintliga medlemmar som vill boka in sig i en annan grupp än den man blivit erbjuden plats i kan göra detta från och med den 23/11.

För att kunna boka en plats så behöver du först logga in. Detta gör du med hjälp av din mailadress. Du får då en kod skickad till dig som du använder som lösenord.

När du väl är inloggad kan du se Lingförbundets olika grupper, om gruppen är öppen för anmälan samt hur många lediga platser som finns kvar. Finns det lediga platser så går det bra att anmäla sitt barn till gruppen. Är alla platser redan bokade så kan du välja att prenumerera på gruppen. Det innebär att du får ett  mail om det skulle bli något avhopp och det plötsligt blir en plats ledig.

Vi uppskattar om ni respekterar de ålders- och nivåindelningar vi satt. Skulle du boka ditt barn till en grupp anpassad för en helt annan ålder än den ditt barn har så kan vi inte garantera att ni får behålla platsen. Samma sak gäller om du bokar en nybörjare till en fortsättningsgrupp och ledarna efter första gången känner att det inte kommer fungera. Vi vill ge barnen utmaningar kopplade till deras egna förutsättningar och har därför delat in våra grupper efter både ålder och kunskap.

Visa mer