Så fungerar det

Ange din e-mailadress
En engångskod skickas till din e-mail
Ange engångskoden i popup-fönstret
Läs informationen och filtrera fram det du är intresserad av
Välj lämplig grupp och "Anmäl"
Genomför betalning. Allt klart!

Bokningsinformation

ANMÄLAN TILL VÅRTERMINEN 2021

För att kunna anmäla sig och se hur många platser det finns kvar i en grupp behöver man först logga in längst ner på sidan med den blå knappen: LOGGA IN FÖR ATT BOKA

Att en grupp står som Ej bokningsbar innebär inte att den är fullbokad utan att inloggning inte är gjord, att anmälan för den gruppen inte har öppnat än eller enbart är öppen för befintliga medlemmar i den gruppen. Är en grupp fullbokad står den som Fullbokad.

Anmälan öppnar från och med följande datum:

Barngymnastik & Truppgymnastik Träning

9/12 kl 08:00  Befintliga medlemmar som vill byta grupp

16/12 kl 08:00  Nya medlemmar

Parkour

1/12 kl 08:00  Återanmälan för befintliga medlemmar till nuvarande grupp

9/12 kl 08:00  Befintliga medlemmar som vill byta grupp (gäller byte till Parkour Bas torsdagar)

16/12 kl 08:00  Nya medlemmar (gäller Parkour Bas torsdagar)

För information om byte till parkourgrupperna eller nyanmälan till lördagsgrupperna se: Våra parkourgrupper

Truppgymnastik Tävling

1/12 kl 08:00  Återanmälan för befintliga medlemmar till nuvarande grupp

För nyanmälan eller byte till tävlingsgrupperna se: Nyanmälan Truppgymnastik Tävling

I BGF tillämpar vi inget kösystem inför terminerna men skulle det vara fullt i en grupp går det att sätta upp sig på reservlista ifall att det skulle bli lediga platser under terminens gång: Reservlista

Reservlistan töms alltid vid varje terminsslut och en ny anmälan behöver göras igen inför nästföljande termin.

Inbetald terminsavgift återbetalas inte, annat om läkarintyg kan uppvisas eller om avbokning skett skriftligen till kansliet (kansliet@bjerredsgf.se) senast innan det tredje schemalagda träningstillfället.

För hjälp med anmälan se: Anmälan - Hjälp

Visa mer