Så fungerar det

Så fungerar det

1
Ange din e-mailadress
2
En engångskod skickas till din e-mail
3
Ange engångskoden i popup-fönstret
4
Läs informationen och filtrera fram det du är intresserad av
5
Välj lämplig grupp och "Anmäl"
6
Genomför betalning. Allt klart!

Bokningsinformation

Bokningsinformation – för alla våra verksamheter

Välkommen till Kristianstads Sim- och Livräddningssällskap! 

Du måste logga in för att kunna boka plats. Har du inget medlemskonto hos oss börjar du med att skapa ett.

 

Vecka 7 öppnar vi upp för anmälan till vårtermin 2 2023 för simskola för barn, ungdom och vuxna.

 

Barn- och ungdom simskolan vårtermin 2 har 10 tillfällen v.13 - 23 med uppehåll över v.14

Crawlkursen v. 13-23 har 10 träningstillfällen, det är uppehåll Annandag Påsk den 10 april.

Vuxensimskolan öppnar för intresseanmälan, den starta så snart minst fem deltagare är anmälda.

 

Helge River Meet 8 augusti 2023. Se hemsidan, våra tävlingar för mera information. 

 

Vi vill informera alla om att minst fem deltagare krävs för att respektive grupper ska starta. Vi kan tvingas ställa in grupper före start om antalet deltagare är för få eller ändra er bokade tid. Ni har då rätt att ångra bokningen om den nya tiden inte passar er. Vi kommer då att kontakta er i första hand via mejl. 

 

Vi reserverar oss för uppehåll/inställda lektioner i verksamheten p.g.a. omständigheter som vi inte kunnat råda över. 

 

OBS! Er bokning till KSLS Simskola är bindande, regler enligt konsumentköplagen.

 

Så här gör du:

 

Ny medlem

För att delta i KSLS verksamhet måste du vara medlem. Medlemsavgiften är per kalenderår och är för år 2023 kostar det 300 kronor per person. Önskas familjemedlemskap kostar det 600 kronor per familj (folkbokförda på samma adress och samma e-postadress måste finnas på alla familjemedlemmarnas konto för att programmet ska känna av kopplingen). I samband med anmälan behöver du själv aktivera familjemedlemskap när du betalar fakturan för den första familjemedlemmen.

 

Klicka på "Logga in för att boka". Fyll i din e-post i första steget, det mejlas nu en engångskod till din e-postadress, skriv in engångskoden och därefter ditt personnummer samt övriga kontaktuppgifter. Du har nu skapat ett konto. Är ni flera i samma familj (bor på samma adress och har samma e-postadress) som ska gå någon kurs ska du skapa konto till alla som du ska anmäla först för då har du möjlighet att välja familjemedlemskap 600 kr som gäller för alla du anmäler. När du sen bokar kurs till den första personen och ska betala väljer du familjemedlemskap (Vid bokning och betalningar av nästa familjemedlems kurs betalar du endast kursavgiften. Kontakta KSLS kansli om du behöver hjälp. Enskilt medlemskap kostar 300 kr per person. Klicka sedan på den grupp som du vill boka. Klicka på "Boka" längst ner. Du kommer att få ett mejl som bekräftelse på din bokning.

 

Redan medlem

Har du redan ett konto, klicka på "Logga in för att boka". Fyll i din e-post i första steget, det mejlas nu en engångskod till din e-postadress, skriv in engångskoden. Därefter får du välja vilken medlem som du vill boka. Vill du lägga till fler personer i familjen klickar du på "Ny deltagare". Klicka sedan på den grupp som du vill boka. Klicka på "Boka" längst ner. Du kommer att få ett mejl som bekräftelse på din bokning.

 

Tider, grupper, ångerrätt, kontakt med mera 

Tider och grupper kan komma att förändras beroende på antal anmälningar. Vid förändringar av tider tar vi kontakt med Er som är berörda. Läs mer om bland annat regler och ångerrätt vid bokning av simskola här

 

Har ni frågor kontakta oss gärna via mejl simskola@ksls.se eller via tfn  0735-335295 el. 0768-632911

Välkommen till gemenskapen! Vi – Tillsammans!

Visa mer