Så fungerar det

Ange din e-mailadress
En engångskod skickas till din e-mail
Ange engångskoden i popup-fönstret
Läs informationen och filtrera fram det du är intresserad av
Välj lämplig grupp och "Anmäl"
Genomför betalning. Allt klart!

Bokningsinformation

Bokningsinformation – för alla våra verksamheter

Välkommen till Kristianstads Sim- och Livräddningssällskap!

Ni måste logga in för att kunna boka plats.

OBS! Du blir inte automatiskt bokad i en grupp bara genom att skapa ett konto.

Avseende höstens simskola

Onsdag 22 juni öppnar vi upp de första platserna till simskolan under höstterminen 2022. Verksamheten startar på Tivolibadet 20 augusti, och sedan flyttar verksamheten över till Vattenriket i oktober, efter invigningen av det nya badet.  Vi reserverar oss för att bokad tid kan komma att justeras.

Terminen har 14 tillfällen, 20 augusti tom 4 december, med uppehåll över höstlovet.

Avseende sommarsimskolan

KSLS erbjuder kostnadsfri intensiv simskola för barn och ungdomar födda 2004-2016 under vecka 31-32 på 9 olika bad i Kristianstads kommun. Barnen går varje dag under veckan (ej helgen), samma tid och i samma grupp under tio dagar.

Finns det ledig plats i någon av våra grupper så syns detta när du klickar på gruppen.

OBS! Er bokning till KSLS Simskola är bindande, regler enligt konsumentköplagen.

Hur Du bokar

Ny medlem

För att delta i KSLS:s verksamhet måste Du vara medlem. Medlemsavgiften är per kalenderår och är för år 2022 kostar det 300 kronor per person. Önskas familjemedlemskap kostar det 500 kronor per familj (folkbokförda på samma adress). I samband med anmälan behöver du själv aktivera familjemedlemskap när du betalar fakturan för den första familjemedlemmen.

Klicka på "Logga in för att boka". Fyll i din e-post i första steget, det mailas nu en engångskod till din e-postadress, skriv in engångskoden och därefter ditt personnummer samt övriga kontaktuppgifter. Du har nu skapat ett konto. Är ni flera i samma familj (bor på samma adress) som ska gå någon kurs ska du skapa konto till alla som du ska anmäla först för då har du möjlighet att välja familjemedlemskap 500 kr som gäller för alla du anmäler. När du sen bokar kurs till den första personen och ska betala väljer du familjemedlemskap. Vid bokning och betalninga av nästa familjemedlems kurs betalar du endast kursavgiften. Kontaka KSLS kansli om du behöver hjälp. Enskilt medlemskap kostar 300 kr per person.  Klicka sedan på den grupp som du vill boka. Klicka på "Boka" längst ner. Du kommer att få ett mail som bekräftelse på din bokning.

Redan medlem

Har du redan ett konto, klicka på "Logga in för att boka". Fyll i din e-post i första steget, det mailas nu en engångskod till din e-postadress, skriv in engångskoden. Därefter får du välja vilken medlem som du vill boka. Vill du lägga till fler personer i familjen klickar du på "Ny deltagare". Klicka sedan på den grupp som du vill boka. Klicka på "Boka" längst ner. Du kommer att få ett mail som bekräftelse på din bokning.

Helge River Meet 2022 - 9 augusti

Mer information om tävlingen finns på hemsidan.

Tider, grupper, ångerrätt, kontakt m.m.

Tider och grupper kan komma att förändras beroende på antal anmälningar. Vid förändringar av tider tar vi kontakt med Er som är berörda. Läs mer om bland annat regler och ångerrätt vid bokning av simskola här

Har ni frågor kontakta oss gärna via mejl kansli@ksls.se eller via tfn 0735-335295

Välkommen till gemenskapen ! Vi – Tillsammans !

Visa mer