Så fungerar det

Ange din e-mailadress
En engångskod skickas till din e-mail
Ange engångskoden i popup-fönstret
Läs informationen och filtrera fram det du är intresserad av
Välj lämplig grupp och "Anmäl"
Genomför betalning. Allt klart!

Bokningsinformation

Det finns platser kvar i barnsimskolan. Finns även platser i Ungdomssimskolan simmar lördagar kl. 11:45-12:45. Vill du boka plats? Kontakta kansliet 073-533 52 95 eller mejla annalena@ksls.se.

Planerad kursstart är vecka 44 för samtliga vuxengrupper om minst fem deltagare är anmälda. Vi kommer att höra av oss till dig som visat intresse.

Crawlkurs nybörjare, kursen förläggs till måndagar el tisdagar kl. 21:00-22:00.

Crawlkurs fortsättning, kursen förläggs till måndagar el tisdagar kl. 21:00-22:00.

Crawlkurserna omfattar åtta tillfällen vardera och kursavgiften är 1240 kr per kurs.

Vuxensimskolan, lektionstid torsdagar kl. 21:00-22:00, kursavgift 840 kr, åtta tillfällen.

Medlemsavgift tillkommer för pågående medlemsår 200901-210831.

Fysisk aktivitet är bra för folkhälsan och därför anser Folkhälsomyndigheten att idrott och träning ska fortsätta. KSLS avser att bedriva verksamhet som planerat genom att vidta riskreducerande åtgärder.

Är ditt barn simkunnigt, d.v.s. kan hoppa/dyka i på djupt vatten, komma under vattenytan, ta sig upp till vattenytan och därefter direkt simma 200 m varav 50 m ryggläge,  kontakta kansliet 073-5335295 om vill börja simträna till hösten. Under sommaren kan du som är simkunnig vara med i Märkestagning.

Frågor ang kurserna? Mejla annalena@ksls.se

VILL DU SKAPA ETT MEDLEMSKONTO? Välj "Logga in för att boka", skriv din e-postadress, klicka på "nästa"

Följ sedan anvisningarna i dialogruta.

För att delta i KSLS:s verksamhet måste man vara medlem. Medlemsavgiften för medlemsår 200901-210831 tillkommer. Medlemsavgiften är 300 kr/person. Önskas familjemedlemskap 500 kr per familj (folkbokförda på samma adress) I samband med anmälan måste du själv aktivera familjemedlemskap.

Vi har digitalt betalningssystem. Från och med i höst har vi via SportAdmin och deras samarbetspartner Billmate ett nytt betalningsförfarande. När du får fakturan kan du välja mellan kortbetalning, fakturabetalning eller delbetalning. En administrationsavgift mellan 9-59 kr per betalning tillkommer. Kostnad för kursen får du veta om du klickar på den kurs du vill anmäla till.

Minst fem deltagare krävs för att respektive grupper ska starta. Vi kan tvingas ställa in verksamhet före start om antalet deltagare är för få eller ändra er bokade tid. Ni har då rätt att ångra bokningen om den nya tiden inte passar er. Vi kommer då att kontakta er i första hand via mejl.

Vi reserverar oss för uppehåll i verksamheten p.g.a. omständigheter som vi inte kunnat råda över.

Ångerrätt

● Inom 14 dagar efter genomförd bokning, ska eventuell avbokning meddelas

● Meddelande om avbokning ska lämnas skriftligen till föreningen

● Meddelande om avbokning ska innehålla deltagarens personuppgifter samt uppgift om den kurs/grupp han/hon är anmäld till.

Återbetalning efter ångerrättstiden gått ut sker enbart vid sjukdom och skall intygas av läkare.

Avbokningsregler: Vid avbokning innan kursstart debiteras administrationskostnad 100 kr. Vid avhopp innan tredje lektionen debiteras 250 kr för barn/ungdom simskola, 450 kr för vuxensimskola/crawlkurs vuxna. Vid avhopp efter tredje debiteras full kostnad.

Hur man bokar:

Befintlig medlem: Har du redan ett konto, fyll i den e-post som är registrerad hos oss och klicka på nästa. Du får då en engångskod till din e-postadress (det kan ta några minuter innan koden kommer till er mejl). Skriv in engångskoden. Därefter får du välja vilken medlem du vill boka plats till. Vill du lägga till fler personer i familjen klickar du på "Ny deltagare". Klicka sedan på den grupp som du vill boka plats i. Klick på "boka" längst ner. Du kommer att få ett mejl som bekräftelse på din bokning.

Ny medlem:

Är du inte medlem sedan tidigare: Välj "Logga in för att boka", skriv din e-postadress, klicka på "nästa"  i första steget så får du en engångskod till din e-postadress. Skriv in engångskoden och därefter personnummer på den du ska anmäla samt övriga kontaktuppgifter. Du har nu skapat ett konto. Klicka sedan på den grupp som du vill boka. Klicka på "Boka" längst ner. Du kommer att få ett mejl som bekräftelse på din bokning.

Systemet känner av familjemedlemskap genom adresserna så tänk på att om ni bor i lägenhet ska även lägenhetsnumret läggas in efter gatuadressen. Vänligen se över och uppdatera kontaktuppgifterna i samband med bokningen om du inte redan gjort det. Kontrollera att ett mobilnummer finns angivet under "Mobiltelefon" eftersom vi kan behöva få ut information snabbt till hela grupper via sms och då hämtar systemet från den inställningen vilket betyder att om fältet är tomt kommer ni inte att få sms om ex inställd lektion eller annan ändring i verksamheten.

OBS! Om man har fler än ett barn som har medlemskonto hos oss måste samma mejladress vara registrerad på samtliga barns medlemskonto för att man ska kunna se respektive barns konto när man loggar in.

Om fler än ett barn registreras se till att adressen och lägenhetsnummer är lika eftersom familjekoppling då är möjligt och man betalar familjemedlemsavgift där samtliga aktiva barn inkluderas istället för enskilt medlemskap per barn.

Har ni frågor kontakta oss gärna via mejl annalena@ksls.se eller kansliet tfn nr: 0735-335295

Välkommen att simma hos oss!

Visa mer