Så fungerar det

Ange din e-mailadress
En engångskod skickas till din e-mail
Ange engångskoden i popup-fönstret
Läs informationen och filtrera fram det du är intresserad av
Välj lämplig grupp och "Anmäl"
Genomför betalning. Allt klart!

Bokningsinformation

Välkomna till vårt bokningssystem för alla våra gymnastikgrupper inom barn- ungdoms och motionsverksamheten

OBSERVERA ATT ALLA BOKNINGAR GENOMFÖRS MED KORTBETALNING, DELBETALNING ELLER FAKTURAKÖP

Därför har vi valt att använda en s.k. digital kanslist. Detta innebär att du som medlem får en administrativ kostnad per faktura på mellan 9-59 kr beroende på fakturabeloppets storlek.

Anmälan för höstterminen 2021 öppnar 9/8  kl 9.00 för alla som tränat i en grupp under 2021.
För alla våra nya medlemmar öppnar vi 16/8 kl 9.00.

Här kan ni läsa när respektive grupp tränar:

OBSERVERA!
Om ditt barn ska träna i gymnastik i Skanör har terminsstart flyttats fram pga att man tillfälligt måste använda gympasalen som klassrum. Ny vecka för terminsstart är vecka 38

GF Näset strumpor!
Varför inte passa på att beställa GF Näset strumpor!  Finns hemma och kan levereras (levereras/hämtas upp enligt ök) i Falsterbo/Skanör.
3-pack 99kr
(så långt lagret räcker)

Beställ här eller som tillval när du bokar din plats:

Visa mer