Så fungerar det

Ange din e-mailadress
En engångskod skickas till din e-mail
Ange engångskoden i popup-fönstret
Läs informationen och filtrera fram det du är intresserad av
Välj lämplig grupp och "Anmäl"
Genomför betalning. Allt klart!

Bokningsinformation

Välkomna till vårt bokningssystem för Träningsgrupper, Gymnastikskola och Lovläger

Viktiga datum för anmälan:

Vecka 25.  kl 10.00 15 juni - 6 augusti: Återanmälan för befintliga medlemmar till nuvarande grupp. Ni kan enbart återanmäla er till er tidigare grupp.

Vecka 32.  kl 10.00 6 augusti - 13 augusti: Gruppbyte för befintliga medlemmar att byta till annan/ny grupp. Alla grupper är bokningsbara.

Vecka 33.  kl 10.00 13 augusti  Bokningen öppnas för nya medlemmar till föreningen.

På nästa sida ser ni vilka grupper som är öppna för bokning.

Orange markering - grupper är ej öppna för bokning

Grön markering - grupper öppna för bokning

Röd markering - grupper fullbokade

Så här gör du anmälan

Ni måste vara inloggade för att kunna boka in er i en grupp.

Välj grupp och klicka på den gröna knappen "Anmäl". Följ sedan instruktionerna för att kunna göra en bokning.

Ni väljer lämpligt betalningssätt (kortbetalning, fakturabetalning eller delbetalning).

En administrationsavgift tillkommer på upp till 59 kr, beroende på belopp.

Bokningen är genomförd först efter betalningsbekräftelse.

Träningsgrupper

Tidigare nivåindelningar (Nivå A: nybörjare, Nivå B: fortsättning, Nivå C: avancerad) kommer att fasas ut och ersättas av åldersindelade grupper med eller utan förkunskaper.

Målsättningen är att gruppen fortsätter från den nivån man tränat på sen tidigare termin.

Om den grupp nu vill anmäla er till är fullbokad, fyll i nedan reservlista:

Ta gärna en titt bland våra Vanliga frågor.

Klicka här för Terminsdata

Lovläger

Vi använder direktanmälan via bokningssidan till våra lovläger.

Viktig information

Täby Gymnastikförening är en ideell förening och vi söker ständigt nya ledare och hjälpledare som vill vara med och driva vår förening framåt. För att kunna starta en grupp behövs det minst en vuxen ledare till de yngre barngrupperna som kan hjälpa till med närvarorapportering, ansvara för nycklar till skollokaler samt lägga en grovplanering (med stöd från kansliet). Vi förbehåller oss rätten att erbjuda annan gymnastikgrupp om vi ej har kunnat hitta ledare till vald grupp.

Har du själv varit gymnast eller är aktiv inom någon idrott eller sport. Hör av dig till oss. Vi hjälper till med utbildning, material, support och stöd, samt duktiga gymnaster som är med och visar övningarna i grupperna. Vi erbjuder er garanterad plats för eget barn i gymnastikgrupp samt ett arvode.

Hantering av personuppgifter

Inom idrottsrörelsen behandlar vi en stor mängd personuppgifter. De används bland annat till att hålla ordning i medlemsregister, fördela ekonomiska stöd eller arrangera tävlingar.

Det finns särskilda regler för hur personuppgifter ska hanteras på ett tryggt och säkert sätt. Den 25 maj 2018 kommer personuppgiftslagen ersättas av den nya dataskyddsförordningen (GDPR), vilket gör att kraven förändras något. Med anledning av dessa förändringar har vi kompletterat medlemsvillkoren med en integritetspolicy. Den beskriver mer utförligt vilka personuppgifter vi hanterar, varför vi hanterar dem och vilka rättigheter du har som medlem. Vill du läsa mer så hittar du medlemsvillkoren och integritetspolicyn här.

Välkomna!

Visa mer