Så fungerar det

Ange din e-mailadress
En engångskod skickas till din e-mail
Ange engångskoden i popup-fönstret
Läs informationen och filtrera fram det du är intresserad av
Välj lämplig grupp och "Anmäl"
Genomför betalning. Allt klart!

Bokningsinformation

Välkomna till vårt bokningssystem för Träningsgrupper, Gymnastikskola & Lovläger

Uppe i högra hörnet hittar ni instruktioner om hur inloggning och bokning går till (Så fungerar det)

Betalning sker direkt vid bokning. Ni väljer lämpligt betalningssätt (kortbetalning, fakturabetalning eller delbetalning). En administrationsavgift tillkommer på upp till 59 kr, beroende på belopp. Bokningen är genomförd först efter betalningsbekräftelse.

På nästa sida ser ni vilka grupper som är öppna för bokning (ser ni inga grupper finns inga grupper öppna för bokning):

• Orange markering - grupper är ej öppna för bokning
  • Grön markering - grupper öppna för bokning
  • Röd markering - grupper fullbokade

Anmälan Träningsgrupper

Anmälan till vårterminen 2021:
Ni som redan är medlemmar och är registrerade i en grupp under ht 2020 har förtur att återanmäla er till vt 2021 enligt nedan. Ni måste vara inloggade för att kunna se tillgängliga platser och boka.

• Måndagen 23 november, kl 10.00: Återanmälan till befintlig grupp öppnar för aktiva medlemmar. Om ni vill fortsätta i er nuvarande grupp (rekommenderas).
  • Måndagen 30 november, kl 10.00: Anmälan till alla grupper öppnar för aktiva medlemmar. Om ni vill byta grupp och inte gå kvar i den nuvarande gruppen. Ingen platsgaranti i någon grupp. Trivs barnet och utvecklas i sin nuvarande grupp ska ni inte byta till en annan grupp.
  • Måndagen den 14 december, kl 10.00: Anmälan för nya medlemmar är planerad att öppna.

Reservlista för fullbokade grupper. Aktiveras 30/11 för befintliga medlemmar som vill byta till en fullbokad grupp. Nya medlemmar kan registrera sig på reservlistan from 14/12 om gruppen man vill gå i är fullbokad.

Tidigare nivåindelningar (Nivå A: nybörjare, Nivå B: fortsättning, Nivå C: avancerad) kommer att fasas ut och ersättas av åldersindelade grupper med eller utan förkunskaper. Målsättningen är att gruppen fortsätter från den nivån man tränat på sen tidigare termin.

Ta gärna en titt bland våra Vanliga frågor.

Klicka här för Terminsdata

Anmälan Gymnastikskola 1

Anmälan till Gymnastikskola 1 inför våren 2021 är aktuell för barn födda 2012/2013.

Anmälan för:

• barn födda 2012 öppnar vecka 46, tisdag 10 november, kl.10.00
  • resterande platser öppnar vecka 47, tisdag 17 november, kl.10.00

Gymnastikskolorna är fullbokade och borttagna från bokningssystemet.

Reservlista fullbokad Gymnastikskola 1

Anmälan Lovläger

Kommande lovläger - Nyårsläger i januari 2021

Viktig information

Täby Gymnastikförening är en ideell förening och vi söker ständigt nya ledare och hjälpledare som vill vara med och driva vår förening framåt. För att kunna starta en grupp behövs det minst en vuxen ledare till de yngre barngrupperna som kan hjälpa till med närvarorapportering, ansvara för nycklar till skollokaler samt lägga en grovplanering (med stöd från kansliet). Vi förbehåller oss rätten att erbjuda annan gymnastikgrupp om vi ej har kunnat hitta ledare till vald grupp.

Har du själv varit gymnast eller är aktiv inom någon idrott eller sport. Hör av dig till oss. Vi hjälper till med utbildning, material, support och stöd, samt duktiga gymnaster som är med och visar övningarna i grupperna. Vi erbjuder er garanterad plats för eget barn i gymnastikgrupp samt ett arvode.

Hantering av personuppgifter

Inom idrottsrörelsen behandlar vi en stor mängd personuppgifter. De används bland annat till att hålla ordning i medlemsregister, fördela ekonomiska stöd eller arrangera tävlingar.

Det finns särskilda regler för hur personuppgifter ska hanteras på ett tryggt och säkert sätt. Den 25 maj 2018 kommer personuppgiftslagen ersättas av den nya dataskyddsförordningen (GDPR), vilket gör att kraven förändras något. Med anledning av dessa förändringar har vi kompletterat medlemsvillkoren med en integritetspolicy. Den beskriver mer utförligt vilka personuppgifter vi hanterar, varför vi hanterar dem och vilka rättigheter du har som medlem. Vill du läsa mer så hittar du medlemsvillkoren och integritetspolicyn här.

Välkomna!

Visa mer