Oyama Karate Kai behandlar personuppgifter för fakturering och närvarorapportering (för statliga och kommunala bidrag) i vår databas över aktiva medlemmar, samt för utskick till de som tränar med information som rör träningen och karaten. När du inte längre är medlem längre tas du bort ur databasen och är välkommen att anmäla dig igen när du vill komma tillbaka till karaten.

Genom att anmäla er till Oyama Karate Kai godkänner ni att vi använder uppgifterna i vårt register enligt GPDR (den nya EU lagen som ersätter den gamla personuppgiftslagen PUL).

Ni godkänner även att harmlösa uppgifter som inte skadar eller kränker vare sig individ, grupp eller lag som tex. namn, bild, statistik, etc. publiceras på www.oyama.se officiella hemsida, samt på Oyama Karate Kais Facebook. Om ni inte vill att vi publicerar era uppgifter får ni skicka ett mail till i lindkvist.eva@gmail.com.