Saltsjöbadens Slalomklubb drivs helt ideellt av föräldrar. Det innebär att alla våra medlemmar måste vara med och hjälpa till för att driva klubben. Det krävs mycket arbete för att bedriva träning, ordna läger, tävlingar och driva en skidbacke och ett café. Om vi är många som hjälps åt blir det mycket lättare och roligare, därför måste alla föräldrar hjälpas åt efter förmåga.

Alla föräldrar till åkande barn måste välja en syssla att utföra under varje säsong. Om det blir fullt i den grupp ni valt, så kan ni bli förflyttade till annan grupp där det behövs mer hjälp.

Föräldrar till barn i Skidlekis 1, behöver ej göra/anmäla er till syssla. Ni är givetvis varmt välkomna att anmäla er till en syssla om ni önskar.

För anmälan till träning ska medlemsavgift för innevarande säsong vara betald.
För anmälan till läger ska åkare vara anmäld till träning under innevarande säsong.

Alla anmälningar är bindande och inga pengar betalas tillbaka.