Villkor för anmälan vid höst- och vårtermin

För villkor gällande läger, tävling eller intensivkurs, finns dessa längre ner under rubriken "Villkor för anmälan till läger, tävling eller intensivkurs".

Villkor för anmälan vid läger, tävling och intensivkurs

Betalningsvillkor
Träningsavgifterna ska betalas senast enligt följande:

Dataskyddsförordningen (GDPR)
Som förening så behöver Lilla Edets Tennisklubb ha ett medlemsregister som innefattar namn, adress, personnummer, telefonnummer och e-postadresser. Vi behöver dessa uppgifter för att kunna kontakta er med medlemsinformation, träningstider, träningsgrupper och fakturor. Om du inte vill lämna dina personuppgifter till oss så kan du inte bli/ vara medlem i Lilla Edets Tennisklubb.

Uppgifterna sparar vi så länge som du är medlem och därefter raderar vi era uppgifter.

Genom detta godkänner jag Lilla Edets Tennisklubbs villkor för anmälan, uppsägning och personuppgifter, som är beskrivna ovan.