MEDLEMSANMÄLAN

Välkommen till Waxholms Gymnastikförening & Träningskompaniet!

För att anmäla dig som medlem ber vi dig fylla i formuläret nedan.

OBS! I kommentarfältet skriver du vilken sektion anmälan avser

(Barn, Trupp, Parkour eller Träningskompaniet) samt eventuell information

som kan vara viktig för oss att veta, t.ex. allergier. Avser din anmälan Träningskompaniet komplettera gärna med vilka pass du tror dig träna på.

Vi har tyvärr kö till våra barn och parkourgrupper, vilket gör att ditt barn placeras på väntelista tills dess att vi har möjlighet att erbjuda en plats.

För att kunna starta upp nya grupper och erbjuda ditt och fler barn plats behöver vi er föräldrar som barnledare! Vill du ha en rolig och uppskattad uppgift, hör av dig till kansli@wgf.nu och anmäl ditt intresse!

Tack för din anmälan!

Waxholms Gymnastikförening

Genom att anmäla dig eller ditt barn till Waxholms GF godkänner ni att vi använder uppgifterna i vårt register enligt GDPR (dataskyddsförordningen).

Information om GDPR, WGFs integritetspolicy & användarvilkor

Ni godkänner att harmlösa uppgifter som inte skadar eller kränker vare sig individ, grupp eller lag som tex. namn, bild, statistik, etc. publiceras på www.wgf.nu, www.traningskompanietvaxholm.se och www.vaxholmparkour.com samt i sociala medier för dessa tre.

* PersonNr: -
* Kön:Man   Kvinna