Varmt välkommen till Dans och Balettföreningen!

För att anmäla dig till kurs och bli medlem i vår förening ber vi dig fylla i nedan formulär.

I fältet "kommentarer" skriver du vilken danserfarenhet du har och vilken/vilka danskurser du önskar anmäla dig till.

Kallelse skickas till angiven mailadress. Om ni ej vill ha platsen är det viktigt att ni hör av er snarast eftersom ni håller en plats för någon annan och kan även bli betalningsskyldiga.

Påbörjad kurs innebär att platsen behålls ända till den avsägs.

OBS! För Knattedans (fram till hösten det år barnet fyller 5 år) är det FÖRÄLDER (medföljande vuxen) som ska skrivas in i anmälan. Barnets namn och födelsedatum skrivs in i kommentaren. Om ni även önskar ställa er i kö till Barndans från 5 år måste separat anmälan göras i barnets namn.

Om du saknar fullständigt personnummer eller har frågor, maila info@dansochbalett.se

Tack för din anmälan!

Med vänliga hälsningar,
Skellefteå Dans och Balettförening

Genom att anmäla er eller ert barn till Dans och Balettföreningen godkänner ni också våra användarvillkor. Läs gärna igenom dessa och se särskilt avsnittet om bildpublicering. Vi behandlar alla personuppgifter i enlighet med nya dataskyddsförordningen.

* PersonNr: -
Kön:Man   Kvinna