Välkommen till Göteborgs Badmintonklubb!

För att anmäla dig eller bli medlem i vår förening ber vi dig fylla i nedanstående formulär.

OBS! I kommentarrutan skriver ni hur mycket ni spelat och vilka dagar som passar er bäst så sätter vi in er i lämpliga grupper. Skriv gärna också information som kan vara viktig för oss att veta, tex allergier.

Tack för din anmälan!

Göteborgs Badmintonklubb

Genom att anmäla ert barn till Göteborgs Badmintonklubb godkänner ni att vi använder uppgifterna i vårt register enligt PuL (personuppgiftslagen).

Ni godkänner även att harmlösa uppgifter som inte skadar eller kränker vare sig individ, grupp eller lag som tex. namn, bild, statistik, etc. publiceras på Göteborgs Badmintonklubbs officiella hemsida. Om ni inte vill att vi publicerar era uppgifter får ni skicka ett mail till i goteborgsbk@goteborgsbk.com

* PersonNr: -
* Kön:Man   Kvinna