Välkommen till IF Centern!

För att anmäla dig eller bli medlem i vår förening ber vi dig fylla i nedan formulär.

OBS!!
Personuppgifter är spelarens uppgifter. Målsmäns e-post och telefonnummer skrivs in under Målsman 1 och Målsman 2.

Tack för din anmälan!

IF Centern

Genom att låta ert barn bli medlem/delta i IF Centerns verksamhet samtycker ni till att föreningen behandlar personuppgifterna i enlighet med Personuppgiftslagen (PuL) och efter den 25:e maj 2018 i enlighet med Dataskyddsförordningen (GDPR) samt Datalagen.

Ni godkänner även att harmlösa uppgifter som inte skadar eller kränker vare sig individ, grupp eller lag som tex. namn, bild, statistik, etc. publiceras på IF Centern's officiella hemsida. Om ni inte vill att vi publicerar era uppgifter får ni skicka ett mail till i kansli@ifcentern.se

* PersonNr: -
* Kön:Man   Kvinna