Välkommen till Strängnäs GF

Välkommen att anmäla er i kölistan till våra grupper.

Strängnäs gymnastikförening är personuppgiftsansvarig för behandlingen av personuppgifter som sker inom ramen för föreningens verksamhet. Läs mer om vår integritetspolicy här.

Genom din anmälan godkänner du att du registrerat hos Strängnäs gymnastikförening. Registret innehåller de uppgifter som du själv har lämnat. Personuppgifter används enbart i Strängnäs gymnastikförenings verksamhet.

Ange i rutan för kommentar vilken grupp som ni är intresserade av. Beskriv även tidigare gymnastikerfarenhet och/eller träning i andra idrotter.

Bamsegymnastik : 2-6 år

Lek och allsidig grundmotorisk träning för de yngsta.

Truppskola : 5-6 år

Lek och motorisk träning mer inriktat mot truppgymnastikens grundövningar.

Truppgymnastik : från 6 år

Är du som vuxen intresserad av att vara ledare (Bamsegympan) eller hjälpledare (Truppskolan/Truppgymnastiken) ange det i formuläret nedan, det kan korta ner väntetiden avsevärt.

Träningstider:

Bamsegympa - söndagar kl: 10.00, 11.00, 15.00, 16.00 samt måndagar kl: 17.00 i Finningeskolans gymnastikhall. Varje pass är 55 minuter.

Truppskola - onsdagar, torsdagar och fredagar kl: 17.00 - 18.00 i Vasaskolans gymnastikhall.

Aktuella priser:

Nivå 1: Truppskola & Bamse, 1400 kr/år

Nivå 2: Trupp <2 h/v -1800 kr/år

Nivå 3: Trupp 2-4 h/v - 2100 kr/år

Nivå 4: Trupp 4-6 h/v - 2500 kr/år

Nivå 5: Trupp 6> h/v - 2700 kr/år

I avgiften är Licensavgift/försäkring medräknad.

* PersonNr: -
* Kön:Man   Kvinna