Välkommen till SPIF Judo – Mästarklubben

För att börja träna hos oss ber vi dig fylla i formuläret nedan. Du provtränar alltid avgiftsfritt de två första gångerna.

I kommentarsfältet skriver du vilken grupp anmälan gäller och aktuell avgiftskategori.

För aktuella priser se våra avgifter

1.     Liten & Stor – knattejudo, 4-6 år

2.     Barn – Nybörjare, 7-9 år

3.     Barn – Fortsättare, 7-9 år

4.     Barn – Nybörjare  10-12 år

5.     Barn – Fortsättare, 10-12 år

6.     Ungdomar – Nybörjare  13-15 år

7.     Ungdomar – Fortsättare, 13-15 år

8.     Kadett (under 18 år) – Elit

9.   Junior (under 21 år) – Elit

10.     Senior – Elit

11.    Nybörjarkurs VT-23 16 ggr 1 900kr (fr. 16 år)

12.    Vuxen (över 16 år) – Fortsättar

13.    Passiv medlem

Vill du träna hösten 2022? Registrera dig och skriv att du vill ställa dig i kö.

Efter att ni tränat tre gånger kommer ni få en faktura för betalning till BG 5107-2429

Tack för din anmälan. Vi ses på mattan!

Vänliga hälsningar,

SPIF Judo

Genom att anmäla er/eller som målsman anmäla ett barn till SPIF Judo samtycker ni till att föreningen använder uppgifterna i vårt register enligt Dataskyddsförordningen (GDPR, The General Data Protection Regulation).

Ni samtycker även till att harmlösa personuppgifter som inte skadar eller kränker dig som individ, grupp eller lag som t.ex. namn, bild, statistik, etc. publiceras på SPIF Judos officiella hemsida och sociala kanaler. Om ni inte samtycker till att vi publicerar era personuppgifter eller vill att vi raderar publicerade personuppgifter kan ni begära det genom att skicka ett meddelande till info@spifjudo.se

* PersonNr: -
* Kön:Man   Kvinna