Anmälan THF

Välkommen till Tidaholms HF!

För att anmäla dig eller bli medlem i vår förening ber vi dig fylla i nedan formulär.

Tack för din anmälan!

Alla aktiva inom Tidaholms HF

Genom att anmäla ert barn till Hockey- eller skridskoskolan eller dig som stödmedlem godkänner ni att vi använder uppgifterna i vårt register enligt GDPR( General Data Protection Regulation, europeisk förordning med syfte att stärka och harmonisera skyddet för levande, fyskiska personer inom Europeiska unionen vid hantering av personuppgifter)

Ni godkänner även att harmlösa uppgifter som inte skadar eller kränker vare sig individ, grupp eller lag som tex. namn, bild, statistik, etc. publiceras på föreningens officiella hemsida. Om ni inte vill att vi publicerar era uppgifter får ni skicka ett epost till i ungdom@tidaholmhf.se