Intresseanmälan till GF Örnarna VT2019

Vad roligt att din dotter/son är intresserad av att börja på gymnastik i GF Örnarna!

Anmälan till VT2019 är nu stängd. Här kan ni göra en INTRESSEANMÄLAN till nästa termin.

Det är viktigt att ni anger i kommentarsfältet vilka KUNSKAPER er barn har inom gymnastik eller om ert barn är nybörjare.

• Exempel på kunskap: kullerbytta, hjulning, handstående/handstående mot vägg, rondat, handvolt, flickis eller volt, överslag, sträkt volt, salto)

Genom att anmäla ert barn till GF Örnarna godkänner ni att vi använder uppgifterna i vårt medlemsregister. Samt att ni godkänner att harmlös uppgifter som inte skadar eller kränker vare sig individ eller grupp som t ex. namn, ålder, bild, etc. publiceras på GF Örnarnas officiella hemsida, facebook-sida och youtube.

Frågor?

Kontakta oss på gf-ornarna@hotmail.com

Vi besvarar inga frågor som skrivs i kommentarsfältet.

Gymnastikföreningen Örnarna

* PersonNr: -