Välkommen till Uppsala HK!

Att vara medlem i Uppsala HK kostar idag:

Familj  500 kr

Enskild medlem 300 kr

Stödmedlem 100 kr

För att anmäla dig eller bli medlem i vår förening ber vi dig fylla i nedan formulär. Avgiften kan betalas in på bankgiro 574-1095.

Vi kan också fakturera avgiften om Ni anger detta i ett mail till ekonomi@uppsalahk.se.

Glöm inte att ange vem avgiften gäller för. Har Ni valt familjemedlemsskap vore vi tacksamma om ni kan skicka in namn och födelsedatum på samtliga som medlemsskapet omfattar till ekonomi@uppsalahk.se.

Tack för din anmälan!

Uppsala HK

Genom att anmäla er/ert barn till Uppsala HK godkänner ni att vi använder uppgifterna i vårt register enligt PuL (personuppgiftslagen). Ni samtycker med föreningens stadgar, rutiner och regelverk.

Ni godkänner även att harmlösa uppgifter som inte skadar eller kränker vare sig individ, grupp eller lag som tex. namn, bild, statistik, etc. publiceras på föreningens officiella hemsida. Om ni inte vill att vi publicerar era uppgifter kan det avsägas genom att skicka ett mail till info@uppsalahk.se.

* PersonNr: -
* Kön:Man   Kvinna