Välkommen till FC Bellevue!

För att anmäla dig eller bli medlem i vår förening ber vi dig fylla i nedan formulär.

Vi ber er också läsa igenom och vårt värdegrundsdokument som finns på vår hemsida.

Tack för din anmälan!

Tobias Södergren
Medlemsansvarig

Note: För tillfälligt (VT19) har vi intagningsstopp i följande åldersklasser P09, P08, P07, P06, P05. OBS! Det går bra att registrera sig och ställa sig i kö i dessa åldersklasser.

Genom att anmäla ert barn till FC Bellevue godkänner ni att vi använder uppgifterna i vårt register enligt PuL (personuppgiftslagen).

Ni godkänner även att harmlösa uppgifter som inte skadar eller kränker vare sig individ, grupp eller lag som tex. namn, bild, statistik, etc. publiceras på FC Bellevue officiella hemsida. Om ni inte vill att vi publicerar era uppgifter får ni skicka ett mail till t.sodergren@hotmail.com

* PersonNr: -
* Kön:Man   Kvinna