Börja träna på Panda Dojo

VÄLKOMMEN TILL OSS!

För att börja träna, bli betalande medlem i vår förening och då vara försäkrad när du eller ditt barn tränar, behöver du fylla i formuläret längre ner. Då startar du en 14-dagars provperiod.

Ungefär 14 dagar efter att du skickat in formuläret får du en faktura från oss via SportAdmin, då kan du välja att betala och fortsätta träna, eller välja att avsluta om du inte fortsätta.

I utskicket med fakturan finns information om hur du betalar, du kan till exempel välja kortbetalning, Swish, faktura eller delbetalning. Du får också själv tillgång till SportAdmins app där du har ditt, ditt barns kalender, utskick med mera.

För omyndiga är målsmans kontaktuppgifter obligatoriska.

OBS! Intresseanmälningar och frågor om provträning görs inte här utan via e-post till info@pandadojo.se

Tack för din anmälan!

Panda Dojo

Genom att anmäla ert barn till Panda Dojo godkänner ni att vi använder uppgifterna i vårt register enligt GDPR.

Ni godkänner även att harmlösa uppgifter som inte skadar eller kränker vare sig individ, grupp eller lag som tex. namn, bild, statistik, etc. publiceras på Panda Dojos officiella hemsida. Om ni inte vill att vi publicerar era uppgifter får ni skicka ett mail till sportadmin@pandadojo.se

* PersonNr: -
* Kön:Man   Kvinna