Välkommen till Föreningen!

För att anmäla dig eller bli medlem i vår förening ber vi dig fylla i nedan formulär.

Skriv gärna in under kommentarer vad ni söker till.

Södertälje Simsällskap

Genom att anmäla er till Södertälje Simsällskap godkänner ni att vi använder uppgifterna i vårt register i enlighet EU:s GDPR direktiv och gällande svensk lagstiftning (personuppgiftslagen).
Personuppgifstlagen (PUL) och General Data Protection Regulation av EU (GDPR), syftar till att skydda människor mot att deras personliga integritet kränks genom behandling av personuppgifter. Personuppgifter är all slags information som direkt eller indirekt kan hänföras till en fysisks person som är i livet. De personuppgifter som du lämnat till SSS behandlar SSS alltid korrekt och i enighet med god sed på gällande lagar. Personuppgifterna är nödvändiga för att SSS ska kunna fullgöra sina åtaganden mot stat, kommun och förbund för att fungera. Som medlem kan du alltid begära att få veta vilka uppgifter som SSS behandlar om dig. Du kan naturligtvis begära att uppgifter tas bort eller ändras de visar sig felaktiga eller ofullständiga.

* PersonNr: -
* Kön:Man   Kvinna