Välkommen till Pingvin Rugby Club!

För att anmäla dig eller bli medlem i vår förening ber vi dig fylla i nedan formulär.

I kommentarsfältet skriver ni vilken åldersgrupp ni anmäler er till eller stödmedlem.

Medlemskorten till spelare kommer delas ut av ansvarig ledare, stödmedlemmar kan hämta ut sitt medlemskort i baren eller om så önskas få det skickat till angiven adress.

Tack för din anmälan!

Pingvin Rugby Club

Genom att anmäler eller ert barn till Pingvin Rugby Club godkänner ni att vi använder uppgifterna i vårt register enlighet med GDPR (dataskyddsförordningen).

Ni godkänner även att harmlösa uppgifter som inte skadar eller kränker vare sig individ, grupp eller lag som tex. namn, bild, statistik, etc. publiceras på Pingvins officiella hemsida. Om ni inte vill att vi publicerar era uppgifter får ni skicka ett mail till info@pingvin.nu.

* PersonNr: -
* Kön:Man   Kvinna