Medlemsanmälan

Bli medlem i Ormteatern

Vill du spela teater på Ormteatern? Vill du bygga scenografi, sätta ljus, jobba med kostym, mask eller ljud? Bli medlem i Ormteatern, så får du inbjudningar till nya produktioner och evenemang. Dessutom stöttar du vår verksamhet, och du får rabatt på föreställningsbiljetter.

Medlemsavgiften är 100 kr per år för vuxna, 50 kr för barn och ungdomar under 18 år, pensionärer och arbetssökande. Därutöver tillkommer en administrationsavgift på 9 kr per medlemsskap. Instruktioner om hur du betalar avgiften kommer per mail. OBS! Skriv i "kommentarer" om du är studerande, pensionär, arbetssökande så får du betala rätt medlemsavgift!

Välkommen till Ormteatern!

Med vänliga hälsningar,
Ormteatern

Genom att anmäla dig som medlem i Kulturföreningen Ormen godkänner du att vi lagrar och behandlar din information i enlighet med vår integritetspolicy.

Om du inte önskar få utskick om medlemsaktiviteter, produktioner och evenemang ber vi dig att skriva "Önskar ej utskick via mail" i Kommentarer.

* PersonNr: -
* Kön:Man   Kvinna