Medlemsanmälan

Bli medlem i Ormteatern

Vill du spela teater på Ormteatern? Vill du bygga scenografi, sätta ljus, jobba med kostym, mask eller ljud? Bli medlem i Ormteatern, så får du inbjudningar till nya produktioner och evenemang. Dessutom stöttar du vår verksamhet, och du får rabatt på föreställningsbiljetter.

Medlemsavgiften är 100 kr per år för vuxna, 50 kr för barn och ungdomar under 18 år, pensionärer och arbetslösa. Instruktioner om hur du betalar avgiften kommer per mail.

Välkommen till Ormteatern!

Med vänliga hälsningar,
Ormteatern

Genom att anmäla dig som medlem i Kulturföreningen Ormen godkänner du att vi lagrar och behandlar din information i enlighet med vår integritetspolicy.

Eftersom syftet med medlemskapet är att delta i vår verksamhet kommer vi att skicka information och inbjudningar till produktioner och aktiviteter via epost. Om du inte önskar detta ber vi dig att inte bli medlem.

* PersonNr: -
* Kön:Man   Kvinna