Anmälan till tävlingslag säsong 19/20


Välkommen till KSC tryout 6/8 kl 18-20


Du som står i vår kö född 09 eller tidigare och önskar börja med cheerleading är välkommen den 6/8 till Hammarhallen kl 18. Vi har väldigt lång kö och tyvärr knappt någon verksamhet med träningslag utan vi har istället sk tävlingslag. Lagen vi har är allt från nybörjare till mer avancerad så även om man är helt ny så fungerar det utmärkt. Tävlingslagen på lvl 1 den första nivån tävlar endast 1-2 gånger på hela säsongen så mycket tid för grunder och träning finns.


Vi vet att många av er stått i kö länge och här är chansen att äntligen få komma med i vår förening. Träningslag finns för barn födda 08-12 så önskar ni stå kvar i kön och vänta på det så gör ni inget.


OBLIGATORISKT att fylla i följande under kommentar:


- vad du kan i gymnastik just nu enligt listan nere. Viktigt för att vi ska kunna hålla rätt säkerhet på tryouten. Skriv antingen vad du kan eller bara vilken level du kan i gymnastiken på gräs eller matta inte studsmatta.


Lvl 1 - Rondat, bakövergång, hjulning, kullerbytta, handstående

Lvl 2 - Rondat flickis, bakövergång flickis, stilla flickis

Lvl 3 - Rondat salto, 2 stilla flickisar direkt efter varandra


Har man inte möjlighet att komma på tryouten men söker ändå skriver ni det i ansökan så hör vi av oss med alternativ.

Genom att anmäla ert barn till Kristianstad Starlight Cheer godkänner ni att vi använder uppgifterna i vårt register enligt PuL (personuppgiftslagen).


Ni godkänner även att harmlösa uppgifter som inte skadar eller kränker vare sig individ, grupp eller lag som tex. namn, bild, statistik, etc. publiceras på Kristianstad Starlight Cheers officiella hemsida, instagram och facebook. Om ni inte vill att vi publicerar era uppgifter får ni skicka ett mail till i info@starlightcheer.se


Personuppgifter
* PersonNr: -  
* Kön:Man   Kvinna
* Förnamn:
* Efternamn:
c/o:
Mobiltelefon:
E-post 1:
* Kommentarer:
*
Jag accepterar Användarvillkoren
  * Obligatoriska fält
     
Målsman 1 uppgifter
* Relation:
* Namn:
* E-post:
* Telefon:
Målsman 2 uppgifter
Relation:
Namn:
E-post:
Telefon:
© SportAdmin AB